Måndagsmorgon

Så, då var man tillbaka på jobbet igen efter en helt underbar helg. Fredag till söndag tillbringades i Halmstad med min helt fantastiska pojkvän. Vi hade en helg med massa mys, slappande och såklart (såhär i sommarreatider) en del shopping. Kort och gott så shoppade jag tills pengarna tog slut, ett par skor (såklart!!), en supersöt t-shirt med elefanter på, en tröja (svår att förklara men en fantastisk färg) och en hellång (ända till marken) klänning med härligt mönster, precis sån som jag vill ha, då blir man bra lycklig!! :)

På lördagskvällen cyklade vi in till stan för lite käk med en arbetskompis till Anders, Torsten då. Megahamburgare på Harry's, vidare för cider/öl på ett annat ställe och avslutade kvällen med lite bowling. Tänker inte informera om resultatet. Hemresan den natten blev blöt på grund av den svenska sommaren, hällregn medan vi cyklade. Helt dygnsura alla tre, till slut siktade jag på vattenpölarna, gick i princip inte att bli mer blöt och när jag la mig var till och med underkläderna blöta och kroppen helt kall.

Men men, trots regn och rusk så var helgen en välbehövlig avslappning och tillsammans med Anders blev den perfekt.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag för första gången ska flyga ensam och det stora äventyret närmar sig, 47 dagar kvar tills dess, en hel evighet.. haha..

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete, får se om det finns något att göra..

Nedräkning..

Om 6 dagar är jag på gång...

Om 51 dagar börjar allvaret..


Nu sätter vi igång!

Är du redo? Det är jag så nu börjar blogglivet..


RSS 2.0