Niagarafallen

Hej allihopa! Här kommer mer bilder, skoj va? Först kommer några "så-här-såg-jag-ut-när-jag-gick-ut bilder". Njut!


   


Här nedan kommer bilder från Niagarafallen, NY där jag spenderade några timmar denna helgen! En helt underbar och otrolig plats på denna jord! Jag säger bara, är det något ställe ni ska skriva upp på listan att besöka innan ni dör, se till att Niagarafallen finns med där. Så otroligt vackert och kraftfullt, skitsvårt att beskriva och så mycket bättre att uppleva! Åk dit för jissu namn. Jag åkte tillsammans med Nathalie och vi hade en toppenhelg ihop. Till nästa gång, kanske inte åka med ett kinesiskt bolag då engelskan verkligen inte är den bästa. Men huvudsaken är att vi fick se fallen, vackert vackert vackert! Bjuder på finfina bilder därifrån, några på fallen och några på oss!


     
   

     
   

Fina blå kappor va? Och vad säger ni? Vacker eller? Vill ni se filmklipp finns det på Facebook, haha. :)


På söndagen innan vi åkte tillbaka till New York City så stannade vi på ett ställe som heter Thousands island. Det består av drygt 1800 öar som ligger på gränsen mellan USA och Kanada. Rika männsikor köper sin egen ö och bygger dessa otroligt vackra och ståtliga hus där för att spendera en vecka eller två där varje sommar. Sjukt jag vet men en mycket bra tour och söt tourguide på båten. :) Kan också berätta att salladsdressingen med samma namn skapades där! En annan cool sak var att vi under ett par minuter var inne på Kanadensiskt vatten så jag antar att jag kan säga att jag varit där också! :)


 

Sista bilden är från ett stopp på vägen hem i Pennsylvania. Ytterligare en delstat som jag varit i. Lägg märke till mitt mycket fina leende på denna bild. ;)



I hope you liked it! Hörs snart igen. Puss på er!

BILDBOMB!

MIN FÖDELSEDAG!



 

 



Vilken dag alltså. Summering:
Glass till frukost. Favoritlunch med älsklingstjejerna och glass till efterrätt. Fler tjejer kom hem till oss och mer glass från farmen. Sedan grillning med mina vänner och familjens vänner och mammas födelsedagstårta (gjord av mig) och glasstårta till efterrätt. Mumma. Och så bästa presenten detta året, Ipod Touch 3rd genration. Tack mamma och pappa och alla ni andra som gjorde min dag så himla toppen superdupermegabajsbra!




SISTA TIDEN MED CAMILLA!



   

     

 

Veckan efter min födelsedag var det dags för Camilla att säga sina hej-dån och lämna oss i CT och USA. Inte alls kul även om vi hade en otroligt rolig sista tid med henne. Ni ser festbilder och det finns ett ton mer att visa, haha. Skratt, glädje och vänskap mellan oss tre var underbar! Det var middag på ett finställe som Camilla bjöd mig på som tack för att hon fick bo hos oss sista veckan. Sedan första gången jag dricker öl lagligt, behövde inte visa ID. :( Madde med öl och sedan spegelbilder och galen fest mitt i veckan. Två små tvättbjörnsungar som var så söta och mitt otroligt stökiga rum med Camillas alla saker!

Tack Camilla och Madde för en underbar tid. Camilla vi saknar dig.

Till helgen planerar jag Niagarafallen, ska bli spännande och kul. Lovar bilder från det nästa vecka! Puss på er allihopa!

RSS 2.0