Snart Snart Snart

Om typ två timmar ska jag hämta några av mina underbara töser och köra dom till deras vandrarhem o Mysa! :) Så kul..

Dagen annars har faktiskt gått ganska fort, kurs som vanligt och idag hade läraren typ på sig pyjamasbyxor, okej?! Sedan åkte jag hem, Mathias skulle göra något ärrende och hämtade sedan killarna (Amélie har ju varit hemma idag) och jag hade fixat lunch åt oss allihopa. Eftermiddagen gick ut på lek, delvis killarna och Amélie ihop och delvis Amélie utanför.. Men hon tyckte att det var skoj att Max hade en kompis ändå. När kompisen åkte hem gick jag ut o sprang, var ganska skönt faktiskt, dock dog musiken när jag inte ens kommit halvvägs, inga batterier, Typiskt alltså.. Nu har jag käkat kvällsmat, ska få sista timmarna att gå här framför datorn, kanske till och med ska skämma bort mig med svensk choklad?

Imorgon blir Amélie hemma, jag ska skolka kursen och vara hemma med henne. Troligen kommer Mathias hem tidigare för att han är så snäll så jag ska få tid med mina vänner! :) Annars får dom klara sig själva på stan!

Kanske en update senare, en lyckoupdate när jag träffat tjejerna..

Tidig kväll..

Jag ska gå o lägga mig snart, få en riktig natts sömn och verkligen ladda inför helgen med tjejerna.

Dagen annars har varit som vanligt typ. Kurs, hämta Amélie, lunch och sedan under eftermiddagen lärde hon sig att läsa. Vi hämtade Max, kom hem o satte på en film. Fixade kvällsmat som bestod i pannkakor. Amélie blev dålig under eftermiddagen och ska vara hemma imorgon. Jag går på kursen som vanligt.. Max ska ha med en kompis så vi får väl de imorgon hur dom leker alla tre..

Men som sagt, tidig kväll så god natt på er alla..

STORT ÖGONBLICK!

Amélie har lärt sig att läsa!! Här i min säng, med min hjälp! :) Jag är så stolt, det skiner om både henne och mig nu! :) Ord som Hus, Mus, Mamma och Pappa, enkla men hon är ju så duktig!Stolt stolt stolt!


Tisdagkväll

Det blev Friskis och efter att jag släppt av Josefin och var på väg hem hade det skett en olycka på vägen. En man låg på gatan och tog sig för nacken, var en massa människor runt honom men jag stannade ändå o frågade om dom behövde hjälp, snällt va? När jag kom hem blev det duschen och nu har jag pratat med Therese, MYS! :) Saknar henne men inte en månad kvar ens!!

Hanna Lilla Larsson! Grattis till körkortet. Längtar tills du kommer till Lux och får se hur man kör bil på riktigt!! :) GRATTIS!!!

Imorgon blir det frukost hos Elin, ska iväg tidigt så natti på er alla..

Tisdag so far

Idag hade jag verkligen ingen som helst lust att gå på kursen, hjärnan o kroppen ville bara ligga kvar i sängen hela långa dagen och dega istället. Men jag masade mig dit ändå, ganska bra när jag väl kom dit också. När kursen var slut åkte jag o parkerade vi Max skola när Elin ringer:
-Stina, jag kör BWM:n, du måste komma bort o kolla!
Och det gjorde jag, hon var så stolt så den lilla tösen! :)

Hämtade i alla fall Amélie och hennes kille som skulle med oss hem idag. Hämtade Max och när vi kom hem hade Annika fixat mat. Hon o Max åkte på piano sen och barnen lekte, äntligen någon som inte låter sig bossas runt av Amélie. En del smågnabb mellan dom två (och mig också för den delen) under eftermiddagen men också mys.. Pyssel, spelande och restauranglekar har dom hunnit med. Sedan kom Andrés mamma o hämtade honom, dottern skulle på gymnastik nu, eventuellt har ett litet hopp tänts i min hjärna.. Vi får se.. Amélie bröt i alla fall ihop när hon inte fick se Harry Potterfilmen och grät i säkert 20 minuter. Tillslut gav hon med sig och nu tittar hon på My Little Ponny. Jag tror att jag ska försöka telefonera Sverige nu och sedan blir det kvällsmat och senare träning på Friskis.!

Ps. Gud vad fort Svenskt godis försvinner ifrån mitt lilla lager, hihi..

Later

Hopp

Efter förra inlägget blev det Depserate och Andra Avenyn innan jag hann med en liten tupplur. När jag vaknade svarade jag på lite mail och sedan kom familjen hem. Hjälpte Max med läxan och spelade Lusen med Amélie. Sedan var det mat som gällde och efter det bytte jag om för att åka till Friskis. Har varit i den hallen många många gånger men när tankarna är på fel ställe är det det lätt att köra fel och det var just det som hände. Kom i alla fall i tid och idag var vi hela sex svenska au-pairer på passet. Säkert en tredjedel av den totala massan, gött att SWE tar över landet Lux! Nu har jag duschat och nu blir det Andra Avenyn och kanske lite Harry. Läste ut förra innan idag så nu är det nummer sex som gäller! :)

Natti på er


Ensam igen

Idag är det måndag, en månad exakt kvar till julafton och dagen då mina föräldrar åkte hem. Jag var inne hos dom på deras hotell imorse för att säga Hej-Då. Tyckte ändå att jag gjorde det ganska bra, brukar ju annars hata sådanhär avsked. Tror ändå att hjärnan har fattat att jag snart får träffa dom igen även om det var jobbigt. Vi har haft en sån himla underbar helg, Annika o Tobias, vi har verkligen världens bästa föräldrar vi, snacka om lyckligt lottade.. Och nu är det som sagt inte länge kvar tills jag får se dom igen, det kommer gå fort, och Anders min älskling, snart ses du och jag också! Tjejer som jag verkligen ser snart är dom som kommer på torsdag, gahh kan ni fatta det! Synd att det inte är alla, saknar verkligen er som blir kvar hemma, men mindre än en månad, det står vi väl ut med?

Efter avskedet inne på hotellrummet gick jag till stationen där jag blev upphämtad av Sara, Elin och Emelie med sitt au-pairbarn. Vi begav oss till Belgien o IKEA där det inhandlades julpapper till alla julklappar (har inga än) och lite annat smått och gott. Till exempel julmust o glögg till på söndag när första advent ska firas på tjejernas vandrarhem!! :) Får se hur det blir med lussebullar, det kan kanske tas med från Sverige?!

Skolkade alltså franskan idag, ska gå imorgon. Får se om jag orkar Friskis ikväll. Nu ska jag kolla något spännande på datorn och vid fem kommer barnen hem! :)

Mamma o pappa, hoppas att  ni kom hem ordentligt, jag väntar på SMS och återigen Tack för helgen!!

Snö, Tyskland o Bio

Japp japp. Snön hade inte försvunnit tills idag men vägarna var imorse ändå okej att åka på. Så jag hämtade mamma o pappa på hotellet och vi åkte till tyska staden Trier. Eftersom det är söndag var inget öppet (det visste jag redan) men vi strosade bara omkring. Saken var att det säkert hade varit väldigt mysigt om det inte var så satans Kallt. Vi gick på varenda gata i Trier för att försöka hålla värmen. Vi fikade på café, var inne i en kyrka (superfin) och käkade lunch för att få upp värmen. När allt detta var gjort började snön falla och vi åkte tillbaka mot Lux. Vädret blev värre ju närmare vi kom och vi bestämde oss för att gå på bio för att fly undan vädret. Nya Bond blev det, hämtade ut biljetterna och åkte tillbaka till deras hotell, en bilresa på drygt tio minuter tog typ 30 (minst!!), snacka om KAOS när det kommer snö och folk inte har vinterdäck! Blev inte så länge på hotellet, var ju tvungen att ha mycket tid för att ta oss tillbaka till bion med tanke på trafiken och innan dess skulle vi ha lite o smaska på. Allt det fixade sig, vi kom fram i tid och tittade på filmen. Jag är ingen Bondexpert men den var väl sådär.. Körde sedan hem mamma o pappa (för sista gången), imorgon ska jag ta mig in till stan och säga Hej-Då. Gillar inte alls att dom åker, hade gärna fått stanna ända tills jag ska hem. Men nu är det inte ens en månad kvar så jag får överleva. Dessutom kommer det ju ett gäng tjejer på torsdag som kanske kan lätta upp humöret lite?

Lördag i Lux

Idag var det snö när jag vaknade, det är inte särskilt vanligt i Lux så barnen var glada. Mamma o pappa kom hit i yrvädret och vi hoppade alla in i bilarna och begav oss till barnen skola. Det var julbasar där idag och Max och hans klass hade ett Luciatåg och sjöng så fint så.. Vi gick runt där lite bland dom olika nationaliteterna och kollade vad de hade att sälja. Mamma o pappa åt lussbullar o drack glögg, Elin o Sara tog julmust, Fusk Fusk Fusk, alldeles för tidigt, men nästa söndag då ni!! Efter ett par timmar där tog vi på oss alla våra kläder och gick ner till Grund för att vandra runt och titta där..

Malin, vi åt lunch på 'Maybe not Bob's ' och det var riktigt bra, gott och mysigt! Fattade inte att det var det var den resturangen du tipsade om innan jag såg att de hade revben!! Åt i alla fall lunch där, smarrigt värre, värmde oss lite innan vi gick ut i kylan och vintervädret igen. Kollade lite på gamla byggnader, fortsatte att gissa historia och seda tog vi till slut hissen upp till stan.. Där skulle vi kolla om dom hade kommit igång med någon julmarknad, det hade dom tyvärr inte men istället hade finnarna ställt upp lite bodar och en kåta samt en eld. Där kunde man köpa roliga t-shirtar och annat skoj, samt glögg o finskt godis, choklad med salmiakfylling, smarrigt värre. Mamma o pappa drack glögg och jag käkade godis där inne i kåtan. Efter en stund där (mamma fick använda sin finska, säkert lika svårt som att lära sig franska!!) gick vi vidare in mot stan och slutade på Italiano, glassbaren.  Där fick jag en kopp varm choklad (tänk er verkligen smält choklad med lite mjölk i) och en crêpe, medan mamma o pappa körde på kaffe+sprit.. Efter en stund där kom vi ut i snöovädret igen och tog bussen dit vi skulle. Mamma o pappa hoppade av vid sitt hotell och jag åkte hem för att göra iordning mig för kvällens middag. Hann boka föräldrarnas bussbiljett på måndag, samt mina runt julhelgen. Hann också inse att vi inte kan åka på Triers julmarknad imorgon eftersom den inte börjar förrän på måndag, trist! :(

Jag gjorde mig sedan klar, hämtade mamma o pappa och vi åkte till en italiensk restaurang där jag vart med min bror. Hade jättetrevligt och satt det ett par timmar innan vi åkte hem igen. Nu sitter jag här, trött som bara den (förklaringen till den korta redogörelsen över dagen) och ska strax sova. Eventuellt åkte vi till Trier imorgon ändå, kollar in staden bara, det beror lite på vädret. Natti på er alla..

Snabbis

Jag berättar lite fort vad som hände idag! Gick in till mamma o pappas hotell och hämtade dom. Sedan gick vi runt lite i Luxemburg (i stundvis regnväder), tittade in i deras fina kyrka och gissade oss till Lux historia. Tog sedan bussen hem till mig där det blev husesyn och åkte sedan för att hämta Amélie. Hon var så uppspelt/nervös att hon stammade som bara den och var hur ivrig som helst, har aldrig sett henne så! Här hemma åt vi köttfärssås o spagetti (mamma o pappa gillade den) och spelade sedan spel. Vid tre gick mamma o pappa tillbaka till sitt hotell, jag o Amélie lekte frisör och sedan målade vi med vattenfärg. Senare kom Annika o Max, stackaren har fått tandställning idag, en stor metallkonstruktion i gommen, han kan inte prata ordentligt och ska imorgon uppträda o sjunga på skolan med sin klass. Som plåster på såren hade han fått en bilbana som under kvällen byggdes ihop o Max blev grym på den. Vann hela tiden, vem han än mötte, tror att jag måste smygöva!  Jag hämtade sedan mamma o pappa, fick en liten välkomstdrink och sedan blev det mat och en massa massa prat. Hur trevligt som helst och alla verkar gilla alla, mina två föräldrarpar möts äntligen! Nu gick dom hem till sitt hotell för en stund sedan, snön hänger i luften, vi får se hur det ser ut imorgon!!

Natti på er allihopa. Imorgon blir det julbasar på barnens skola och en massa fika och sånt! :) Mums!!

Idag är dagen!!

Mamma o pappa är här!! :) NI fattar inte vilken härlig känsla det var i kroppen när jag såg dom! En glädje som var helt otrolig när vi kramades,Gud vad skönt det var att få träffa dom! Och från att vi träffades till vi sa Hej-Då har vi hunnit prata massor, om en massa saker och inte en tyst mun. Är så glad att dom äntligen kommit!!

Dagen annars har i bestått i väntan. Idag var läraren förvånad att jag kunde ett ord, frågade hur det kom sig, haha.. Hämtade barn, vi åt mat här hemma, Max hade redan gjort läxan så vi åkte till Sara och hennes barn. Förutom dom så var Elin med barn där och dessutom Emelie med sina barn. Allt som allt, nio barn o fyra au-pairer. Barnen lekte bra och alla fick glass. Sedan satt vi stora och pratade en massa medan barnen lekte. Jag satt och väntade på att klockan skulle bli fem så jag kunde åka hem o lämna barnen för att sedan kunna bege mig mot flygplatsen. Och tillslut blev klockan det!! Lämnade barnen och sen gick allt bra tills jag hamnade i världens kö. Satt där i säkert en timma och såg på klockan att mamma o pappas plan hade landat. Men dom fick vänta. Till slut löstes kön upp, mamma ringde o sa att dom landat en halvtimma innan dom skulle och satt och väntade. Till slut (efter vad som kändes en evighet) kom jag fram och vi alla tre blev så himla glada! Gud vad jag längtar tills imorgon när jag får träffa dom igen.. Vi körde i alla fall till Lux. Jag tog dom till deras hotell som ligger i värsta slumkvarteret. Männsikor som säkert var höga o en o annan strippa. Mamma lät mig inte gå ensam till bilen när jag skulle hem.. Haha. Rummet var väl okej, är ju som dom säger, dom ska inte göra annat än sova där!!

Nu ska jag lägga mig och imorgon ska jag få visa mamma o pappa mitt hus! Längtar.. Natti på er alla..

Idagidagidag

Nu åker jag på kurs och ikväll kommer mamma o pappa! Innan dess ska jag hinna hämta barn, äta och leka med andra barn. Får se om det blir något mer inlägg innan jag har hämtat mina föräldrar, tror inte att det hinns med. Ha en bra dag!  Och mamma o pappa, vi syns snart..

En dag kvar

Imorgon kommer mina föräldrar. Jag kan inte fatta det, så som man har längtat och om bara några timmar är dom här!! :) Längtar tills jag är i Tyskland imorgon på flygplatsen och springer (?) in där och letar upp dom!!

Annars då? Idag var jag och fixade tjejernas boende som kommer nästa vecka. Är på ett jättefint vandrarhem, hoppas att dom blir nöjda! Var på kursen. Idag gjorde läraren ett exempel där han var min pappa? Hmm!? Hämtade Amélie o hennes kompis, vi åt och sedan lekte dom. Under tiden dom sysselsatte sig gjorde jag köttfärssås som jag ska bjuda mina föräldrar på på fredag, hoppas att den är ätbar!! Sedan läste jag Harry, lekte lite med tjejerna och sedan kom Max hem och Wilma åkte. Hjälpte Max med läxan och spelade spel med Amélie. Käkade pizza, kollade på Bolibompa och spelade Uno. Sedan kom Mathias hem och jag åkte för att träna. Kom lite sent till passet men Gud vad det är bra! :) Hem o duscha, fixat lite nu, imorgon ska jag ut o springa. Pratade med Anders också, älskling snart kommer jag hem!!

Nu måste här sovas, imorgon kommer dom!!!

Inget speciellt

Idag har det inte hänt något speciellt alls. Kurs, hämta barn, köra Max till pianot o läsa Harry. Sedan komma hem och spela spel. Sedan äta kvällsmat och sedan Friskis. Nu sängen och lite Harry.. Hoppas att din dag varit mer händelserik?

Imorgon hoppas jag att jag hittar till tjejernas vandrarhem och kan boka ett rum åt dom,får väl se hur det går!

Natti på er.. Knappt några dagar kvar tills mamma o pappa är här! :)

Usch o Fy

Nu när jag hade duschat och gick upp till mitt rum (iklädd handduk),vad möter jag då om inte en stor fet jävla äckla spindel?? Den satt på väggen in mot mitt rum, fick anstränga mig för att inte skrika... Hade aldrig kunnat sova om den skulle sitta kvar så jag fick gå ner igen. Annika o Mathias var på toa så jag fick vänta utanför. Så kommer Mathias o jag säger att han måste ta bort den!! Annika bara skrattar. Och sen tog Mathias bara pappret (som jag hade tvingat på honom, hur skulle han annars ta den?) och dödade den. Jag var så rädd att den skulle undkomma och attacker mig.. Varför har jag blivit så himla rädd för spindlar för? Usch o fy vad äckliga dom är!! Nu ska jag se om jag kan sova utan att tänka på den.. ! Natti allihopa..

Helt galet

Idag har jag bott och levt i Luxembourg i Tre Månader. Inga pauser o inget stopp, tre hela månader, sjukt länge om man hade gått i skolan, grymt fort i lilla landet Lux. Och ännu bättre är att om Tre Dagar är mamma o pappa här i mitt Lux! Galet eller vad att jag inte träffat dom på tre månader, vi som inte varit ifrån varandra mer än två veckor innan. Men snart så alltså.. Pratade precis med pappa, fick lite klargjort men får nog ändå ringa mamma imorgon så rätt saker kommer med.

Min dag annars då? Kursen var lugn. Jag misstänker att vi har fått världens jobbigaste uppgift men jag tänker typ förneka.. Åkte sedan på Friskis, ensam eftersom Elin var hemma med sjukt barn. Åkte därefter hem, lagade mat, läste Harry och tittade på Andra Avenyn och tog det allmänt lugnt. Hur skönt som helst. Hämtade barnen och kom hem med dom. Max ville inte riktigt göra läxan men sedan så gick det också. Käkade kvällsmat och åkte sedan för att hämta Josefin. Vi åkte till Friskis o körde ett pass. Idag var det verkligen skönt att få träna, var så länge sedan sist. Får se vad det blir imorgon..

Nu ska jag duscha. Sedan blir det nog sängen med Harry tror jag..

Gårdagen o dagen

Gårdagens mycket lyckade kväll började alltså hemma hos mig här i huset..  Maja och hennes syster kom hit och vi började dricka lite medan Josefin fortfarande väntade på bussen i kylan (hon hade ju kollat fel). Till sist kom hon och vi satt och hade det riktigt trevligt i ett par timmar. Sedan blev det som vanligt väldigt stressigt till bussen, den sista för kvällen men som tur var kom vi med. Hoppade av vid busstorget där vi mötte upp med Emelie och gick in på ett ställe för att använda toaletten innan vi tog hissen ner till Grund och Scott's. Där träffade vi lite annat folk, dansade och tog en drink. När vi var klara med det tog vi hissen upp igen, in på ett annat ställe för att låna toalett och sedan tillbaka till busstorget. På vägen tappade vi Maja o hennes systser och kvar var Emelie, Josefin o jag. Hoppade på en buss och blev underhållna av en underlig man utanför som dansade och drog ner brallorna. Bussen tog oss senare till ett ställe som heter MukoMuko. Där fick vi verkligen dansa!! Man fick en gratis drink när man betalade inträdet som vi självklart utnyttjade. Mycket gott :) Jag skrev (på franska) ett meddelande till DJ:n o önskade låt, tusingen var man går igång på Kate Perry's 'I kissed a girl' (vet att den är ute i SWE!!) och efter detta lilla meddelande spelade han riktigt bra musik ett bra tag. När vi tog lite luft för att återhämta oss kom det fram en kille som pratade engelsa,tyska o franska och mellan dessa tre växlade han när han pratade med oss, superhäftigt även om vi inte fattade allt och inte riktigt hängde med i växlingarna. Dansade vidare och när vi var på ett annat dansgolv och sedan kom tillbaka till det första hade stället tömts på folk och dansgolvet var nästan tomt. TUSAN vad jag dansade då, Emelie o Josefin satte sig, skrattade åt mig och pratade med några killar. Sedan kommer det fram en man till migoch berömmer min dans, blev riktigt stolt eftersom alla hemma alltid kritiserar mig (ni vet dansen när jag blir vild) och Emelie o Josefine såg roade ut av min uppvisning. Idag har jag dock insett att han säkert sa det med ironi han också, men det gör mig inget, älska att dansa så!! Hans kompis bjöd i alla fall oss tre tjejer på varsin drink och jag när jag tackade så mycket sa han att det bara var normalt och att det ska vara så.. Haha, nice inställning. Under drinken blev dom lite närgågna och när drinken var uppdrucken flydde vi alla tre. Hämtade jackorna och skulle leta upp Mat. Gick in mot stan och alla hade så ont i sina fötter efter allt dansande. Vi gick alla tre som vi hade bajsat på oss, inte alls vackert faktiskt. När jag sedan satte mig på en blöt parkbänk för att vila såg det ut som jag hade kissat på mig också. När vi tillslut (efter en evighet) kom till busstorget lämnade Josefin oss, vi struntade i maten, Emelie tog en taxi hem och jag kom med första morgonbussen. Var hemma vid halv sju, trött efter en mycket lyckad kväll. Tack ni som var med, det var så attans roligt!!

Idag gick jag upp vid halv ett, åt fruksot/lunch och åkte sedan till Elin. Mötte upp med Josefin och vi plågade oss uppför hennes jobbigt backe (speciellt jobbig idag). Satt o snackade en massa innan vi åkte in till stan o Italiano. Där käkade vi glass som vanligt, jag gick först för att hinna med min buss. Självklart var tidtabellen ändrad så jag fick vänta, Gahh!!
Kom hem och alla i familjen höll på att lägga sig. Skulle fixa sån god pasta som Maja gjorde i veckan men misslyckades grymt och den blev inte alls lika bra!! Tittade på lite TV, pratade sedan med Anders och nu bloggar jag. Ska lägga mig snart o läsa Harry. Imorgon är det kurs och Friskis!

Här kommer gårdagens bilder!!

     

     



   

Morgon

Klockan är 06.34. Jag har precis kommit hem (med första bussen för dagen) och ska nu lägga mig. Det har varit en Mycket lyckad kväll. Tack alla ni som var med och gjorde den så bra!

Hörs imorgon,då blir det bilder..

Så typiskt

Gahh, nu när jag äntligen hade bestämt mig för att köpa den där dyra kläninngen på Zara, ja då är den ju inte kvar, antagligen utsåld. Jag har varit i tre affärer och inte en enda har den, är inte det typiskt? Ville bara börja med att säga det!!

Annars så har vi ju försökt shoppa idag, har väl gått sådär. Är tydligen någon familjedag och stan har varit helt full av människor!! Började på en porslinutförsäljning där vi fick parkera i typ ett grönsaksland. Jag köpte inget där (Elin gjorde det såklart, o Sara också) och på vägen till bilen ser vi att polisen lappar en massa bilar, nervositet, men inte våran bil i grönsakslandet inte. Sedan åkte vi till ett annat ställe var inne i en rolig affär där jag köpte lite grejor, säger inte vad men roliga var dom i alla fall. Ska bli en gåva till någon, haha..

Sedan käkade på Donken (såklart?) och därefter mötte vi Josefine i stan där vi vandrade och gick i affärer, mysigt mysigt. Körde därefter hem Sara o Elin och åkte sedan till Auchan. Världens kö men jag fick det jag skulle ha.

Nu ska jag snart köra ner Annika o Mathias som ska ut o äta och sedan på fest. Barnen sover över hos kompisar. Därefter åker jag hem hit och fixar iording mig och sedan kommer det lite folk o det blir förfest här.. FEST IKVÄLL!! :) Så roligt..

Update senare eller imorgon..

Min dag

Måste bara berätta om min dag nu innan jag lägger mig.. Kursen ja, idag var den jättemysig. Vi satt i smågrupper och hade talövningar. Det var ganska svårt att fatta, handlade om hur man säger att man håller med eller inte. Så skulle läraren fråga mig en mycket simpel fråga och sa då:
-Stina, talar du svenska?
Precis innan han säger svenska står han och funderar länge, vilket land är det nu hon kommer ifrån, HALLÅ! Han ligger säkert och tänker på mig om kvällarna så utsatt som jag är så försöker han smyga med att han inte vet sådana simpla saker..

Hämtade barnen, fick hem dom och gjorde lunch. Sedan pysslade vi alla tre, barnen hade fått pennor som man blålser i och tyckte att det var jätteroligt medan jag gjorde kort, får se vem som ska få det.. Sedan spelade vi spel och dansade i vardagsrummet. Käkade kvällsmat och sedan åkte jag för att sitta barnvakt i samma familj som förra veckan. Det gick bra där, slutade med att jag fick lägga mig i en av killarnas säng för att han kände sig ensam. Han somnade mycket fort då, jag tar det som något positivt. Sedan när jag skulle få betalt ville pappan betala mer än jag skulle ha och jag bara:
- Nej det behövs inte. Jag fick mer än jag skulle förra veckan.
Hallå Stina, varför tackar du nej till pengar?
Fast om jag ska vara ärlig så känns det ganska bra ändå, ärligare på något sätt, mysko jag vet.

Nu blir det lite Harry och sedan sömn tills klockan ringer imorgon och vad gäller då? SHOPPPING såkart!

Lizethe, tack för den underbara kommentaren, den värmde på djupet av mitt hjärta. Och angående allt klipp o klistra, om du håller utkik i brevlådan i framtiden kanske det dyker upp något som är resultat av allt papper o lim!

Morgon




Strax på väg.. Kurs och sedan hämta barnen. Vi är själva i eftermiddag, inga kompisar alltså. Ska nog pyssla lite med dom tror jag, får se vad som skapas. Ha en bra dag allihopa.. 

Sicken dag

Kursen idag var som vanlig idag förutom en sak. Vi gjorde en övning där man skulle säga vad man hade lust till. Folk sa typ åka på solsemetser och jag sa självklart att jag hade lust för glass! När övningen var slut säger läraren att han också hade lust till glass och frågar (på skoj?) om vi ska gå o äta det efter lektionen? Gahh, PANIK, jag bara skrattade bort det. Han är ju på mig som jag jämt säger!!

Efter kursen hämtade jag barn och Elin och hennes barn följde med oss hem. Var en hel del tjat från både Elin och min sida bort barnen, två läger alltså. Vid sextiden bytte jag om och begav mig ut o sprang. 5 kilometer sprang jag, båda hållen på min slinga och jag var förvånad över att det gick så lätt. Lite stotl faktiskt. När jag kom hem var det våfflor med Nutella. Alltså gick träningen o kvällsmaten jämt ut, Haha..

Nu ska jag kolla TV och därefter lägga mig.. Ha en bra kväll folket..


Glömde

Jag glömde en viktig sak. Jag vill tacka min kära syster för mailet jag fick av dig idag. Ett långt o trevligt mail fast du är superstressad! Det var dagens glädje kan jag säga.. Tack Annika!

Lååång dag

Dagens dag har verkligen känts Lång. Men jag har definitivt hunnit med en del. Gick upp tidigt imorse och körde Max till skolan. Sedan satt jag o väntade på att Elin skulle komma så vi kunde gå att simma. Men då sviker den ungen mig, försovit sig!! När vi äntligen hade bestämt oss för att simma Elin! Du är en dålig människa! Så jag fick simma ensam. Köpte ju en näsklämma (som jag snackat om) när jag var i France som jag skulle testa. Den satt asbra och funkade toppen första två längderna tills den blev blöt o bara trillade av, skit!!! Någon som vet hur man ska göra?

Käkade därefter frukost i bilen på väg till kursen. Min plats i klassrummet var idag upptagen (på grund av de nya) så jag satte mig brevid honom från Nigeria. Så säger han (konversation på engelska, översatt av mig):
-Här kommer Stina från Skandinavien. (det ska tilläggas att alla i klassrummet då högt säger Stina!. Tror att dom gillar mitt namn. Men det var precis som i alla filmer där det handlar om AA och alla säger, Hej Stina!)
- Ja, svarar jag.
- (sedan säger han något på engelska som jag inte förstår)
-Ehh?! får jag ur mig
-Vet du inte vad det betyder? Säger han
-Nej, svara jag.
-Jag sa att du ser ut som en ängel idag.
-Tack säger jag, jag tar det som en komplimang.

Då skrattar han bara. Saken är att sedan när hon från Norge (40 bast) kommer säger han samma sak till henne. Hallå??!

Efter kursen åkte i alla fall jag o Maja till Friskis. Skulle möta Elin där men då kommer hon inte heller, skyller på sin snickare, säkert Elin!! Dålig människa. Jag säger i alla fall att hon kan komma till Maja efteråt. Jag o Maja tränar o duschar, tyckte båda två att vi varit duktiga. Sedan åker vi hem till henne o ska fixa mat. Och vet ni vad? Maja kollar vad som finns och sedan slänger hon ihop en supergod pasta med salami och krämig sås. Så gott och jag var så imponerad, så vill jag också kunna göra!! Men ingen Elin där heller, behövs det ens sägas Elin, Du Är En Dålig Männsika! (vårat favvouttryck!!)

Åker efter maten o lite TV hem igen, tankar på vägen och ligger sedan en timme framför TV:n o kolla på 'Project Runway'. Åker sedan och hämtar Max o Oscar och åker hem till Oscar för att hämta Amélie där som lekt med hans lillasyster. Killarna dansade i bilen så hela bilen gungade, folk undrade nog vad vi höll på med?!

När vi kommer hem fixar jag mat. Köttbullar, brunsås o stekt potatis. Efter det gör Max läxan o jag duschar Amélie. Vi gjorde fina frisyrer med hennes blöta hår. Innan Max duschar är vi alla i köket, Amélie hjälper mig att göra köttfärssås. Så pratar vi på skånska (JA alla skåningar i Lux, vi gör det för att det är så "fult" och får oss att skratta):
Notera att följande konversation hålls på skånska
-Amélie, vill du ha köttfärssås imorgon?
-Nej jag vill äta (säger något som jag tror är snor)
-Va? Vill du äta snor, som man petat från näsan?
-Nej, jag vill äta snopp!!

Gahh, Max låg på golvet o skrattade. Amélies skånska ord för snopp slår allt.!!

Sedan duschade i alla fall Max, vi borstade tänderna o läste en Bamsetidning ihop, så mysigt så. Barnen somnade fint och jag passade på att ringa till pappan i familjen som jag lånat Harry av. Ska få nästa bok imorgon, har ju haft ett uppehåll ett tag här nu.

Imorgon ska jag sova lite längre och på eftermiddagen kommer Elin med sina barn (om det nu är okej för snickaren)

Natti på er..


Tisdag

Kursen idag var bra, helt okej i alla fall. Efter den åkte jag o hämtade Amélie, vi kom hem o Mathias o Max åkte för att klippa sig (Max mådde bättre!). Jag och Amélie käkade lunch, hon fiskpinnar o pasta, jag plättar, mumsi!! Sedan spelade vi spel på eftermiddagen. Max o Mathias kom hem, Annika också. Sedan åkte mor o son till sonens piano och jag o Amélie lekte med hennes gosedjur. Sedan skulle hela familjen till ambassaden för att göra nya pass. Så jag körde in Mathias o Amélie till stan och sedan åkte jag hem för att glo på TV. Skalade potatis och sedan kom familjen hem o fixade kvällsmat. Käkade av den och sedan åkte jag till Friskis. Fick huvudvärk någon gång efter maten för att jag druckit för lite idag. Trodde att jag skulle bli tvungen att ge upp mitt i passet och åka hem så attans ont det gjorde i huvudet. Men jag körde på (väldigt lamt idag!!) och vid stretchen släppte det, jätteskönt. Åkte hem o duschade o nu sitter jag här. Ska lägga mig på direkten nu, titta lite Ugly Betty först bara.

Imorgon blir det först simma sedan kurs och därefter lunchFriskis. Får se vad som händer på eftermiddagen..

Jo förresten, kan ju nämna att jag fått benhinneinflammation på ena benet, inte varit hos läkaren (tänker inte gå heller) men är ganska säker på att det är det. Så har ni några bra tips på hur jag blir av med det (inte vila för det hinns inte med) så är ni välkomna att dela med er av dom!!


Blöt

Det regnar i Lux idag, någon som är förvånad? Nej trodde väl inte det. Men ni lär ju bli förvånade när hon som hatar att vara ute i regnet var ute o sprang klockan sju imorse. Det är JAG det! :) Riktigt stolt över mig själv faktiskt. Gjorde lite styrka när jag kom hem också. Nu ska jag ner o äta frukost och sedan är det kursen, inte gjort min läxa än.

Max är sjuk idag men Mathias är hemma med honom så jag kna gå på kursen, Lyx!

Hörs senare..

Friskismåndag

Kursen idag var bra, fått läxa tills imorgon som jag inte gjort, kom precis på det. Men det löser sig alltid. Det var fyra nya på kursen idag, två tjejer o två killar. Från Brasilisen, Albanien, Luxemburg och Sydafrika. Säger ju att det är värsta mixen på nationaliteter i min klass. Deras kurs hade i alla fall lagt ner så nu ska dom gå med oss. Får se hur detta utvecklar sig.

Efter kursen åkte jag på lunchfriskis. Elin kom till slut, lite sen på grund av hennes snickare.. Efteråt så duschade vi, handlade och åkte hem till Elin o fixade och käkade mat. Nice. Satt där hela eftermiddagen och bara var, skönt det också. Sedan åkte jag för att hämta barnen, jag kom så tidigt så jag ställde mig på en plats där jag aldrig brukar stå eftersom man egentligen inte får stå där (men det är nära till skolan). Hämtade Amélie som berättade för mig att hon nu bytt kille att vara kär i. Saken är som så att när jag kom ner var Amélie förtvivlad för att hon då var förälskad i Johan, Elins au-pairbarn. Han skulle då börja ettan o Amélie skulle bli kvar i "förskolan" ett år till, alltså skulle det dröja en evighet innan de kunde ses varje dag. Hon berättade också då att dom andra i klassen brukade reta Johan o henne när dom stod o pussades i kapprummet. Det var då, för nu i veckan berättade hon att hon var kär i en kille som heter Alexander OCKSÅ! Jag berättade att man kunde vara kär i två samtidigt men idag hade hon alltså bytt kille igen. Han heter nu André och detta vad det första hon berättade för mig idag.
-Stina!  Jag är inte kär i Alexander längre. Jag är kär i André.
Efter det gick hon demonstrativt fram till André och sa, Titta här medan dom pussades.
-Usch, sa jag. Killbaciller.
Sedan fick vi på oss våra kläder och gick ner i korridoren. Så säger hon:
-Pussas aldrig du och Anders?
-Nej, säger jag. Jag är rädd för killbaciller.
- Men är ni verkligen kära då? För när man är ihop så pussas man.
-Jaha, blev mitt svar.

Så Anders nu vet du vad som väntar när jag kommer hem, PUSSAR!!! Haha, hon är så söter..

I alla fall, sedan kom vi till Max skola. Då berättar en annan mamma att hon sett parkeringsvakter cykla precis där jag hade parkerat och hon hade sett hur dom lappat bilen bakom mig. FAN tänkte jag då. Bara för att jag ställer mig där EN gång så åker jag på P-böter. Men vet ni vad? Jag hade inte fått någon, Lycka! Tänker dock inte ställa mig där något mer..

Sedan kom vi hem. Max gjorde läxan och sedan käkade vi mat. Efter det åkte jag till Friskis (igen) för ytterligare ett pass, och ett jobbigt sådant. Träffade Anna och vi pratade och sådär, trevligt. Passet var bra, jag blev trött men stärkte mitt självförtroende med att bevisa för mig själv att jag klarade passet bättre än jag trodde! :) Körde hem Anna och åkte o kollade på Mamma o Pappas hotell. Ligger helt okej.. Ska skicka ett mail till er mor o far. Ni har redan fått ett annat!!

Nu blir det sängen. Imorgon ska jag upp tidigt, ska vara hemifrån vid sju. Då är jag iklädd mina catwomenkläder (mina löpartights o tröjan till) för att först gå 2,5 kilometer och sedan springa sträckan tillbaka. Får se hur detta slutar. Natti på er..


Kursstart

Idag ser jag ut såhär..



Snart ska jag iväg till kursen som drar igång idag efter lovet som varat en vecka. Ska bli kul att träffa alla igen.. Efter kursen blir det Friskis och sedan får vi se vad som händer. Verkar bli en lugn vecka här hemma och inte alls mycket barnvaktande.

Hörs senare igen..

Lugn söndag

Gick upp vid tolv, käkade lätt frukost och åkte till Friskis. Var helt slut efter passet och åkte hem o duschade. Sedan ringde jag min kära fader eftersom det är Fars Dag. Pratade lite med honom men blir mer snack när han o mamma snart kommer ner.. Eftermiddagen gick ut på pizza, Mamma Mia (nu alltså sedd) och en bit av Sandor slash Ida, en gammal favorit. Är inte klar med den så det blir senare. Hann också med Italiano o lite tjejsnack där med alla små trevliga svenska au-pairer. Beställde in någon äcklig smält chokladgrej med nötter,No No No för den. Sedan gick vi därifrån, skulle vänta med Sara o Elin eftersom min buss gick sist av allas. Men Elin var så elak o retade mig för mina fina rosarandiga Hello-Kittybyxor så jag gick därifrån. Vad ska mamma tycka om dig nu Elin?? Hahaha!!!

Kändes som en evighet tills min buss kom men satt o lyssnade på musiken från min avskedsfest hemma i Limmared och mindes tillbaka. Gud vilken kväll med en massa roliga minnen!!

Snart kommer mina vänner ner också. Nu är dom tydligen fyra igen. Jag är ju inte så insatt i det hela men de löser sig säkert!!

Ska ner o kolla vad det finns i kylen o vad TV:n har att erbjuda. Hörs imorgon igen..

Shoppinglördag

Yes yes yes.. Elin hämtade mig vid halv tio. I Innan dess hade jag duschat (jobbigt att gå upp idag!!) och haft en supertrevlig frukost med familjen.. Vi åkte i alla fall in mot stan och till slut lyckades vi hitta hem till Josefine, den nya tjejen. Sedan for bilen till den franska gränsen där vi alla tre shoppade lite i sportaffären. Jag lyckades få tag i sådana där tajta tights, vinterfodrade till och med. Två delar för 30 Euro, mycket bra pris o jag är mycket nöjd. Dessa ska testas i veckan någon gång. Sedan hoppade vi in i bilen igen och begav oss mer in mot landet, närmare besämt till staden Metz där dagen tillbringades. Jag köpte en superbillig kjol och lyckades hitta tigerbalsam i ett apotek. Har haft lite ont på ena smalbenet när jag har tränat så ska testa att smörja in det nästa gång. Jag o Elin köpte också en halsduk till Sara som fyllde år för ett par veckor sedan, jag tyckte att den var jättefin. Vi gick i massor av affärer, käkade lunch o fika och självklart snackade vi en massa massa massa. När vi begav oss hemåt vid fyratiden var jag supertrött. Vi släppte av Josefine och sedan åkte jag o Elin o handlade snacks till kvällen.

Josefine, den nya tjejen är hur trevlig som helst. Hon har läst samhäll-samhäll (det enda rätta) och har typ en likadan kamera som Elin o mig? Kan man passa bättre med oss då eller vad? Dessutom verkar hon uppskatta vår humor?! Gött gött..

När jag kom hem hade barnen förberett en gymnastikshow. Filtar, madrasser och kuddar i hela vardagsrummet. Så hade dom ett inövat program till en låt. Det var verkligen hur bra som helst, dom var bara såå duktiga. Riktigt stolt blev jag. Sedan käkade vi mat och tittade på TV. När Elin o Sara kom fick barnen visa sin show och jag tror att åskådarna blev riktigt imponerade? Sedan kom Josefine och jag nattade barnen. Dom somnade jättefint. Vi stora tjejer satt sedan o käkade massa onyttigheter medan vi tittade på TV o snackade. Trevligt..

Nu blir det sängen o imorgon ska jag sova länge. Dock inte längre än tolv eftersom det är Friskis vid halv-ett.


Barnvaktskväll

Innan jag åkte för att passa barn åt vi tacos här hemma, första gången sedan jag kom och det var bara såå gott!! Precis innan jag gick ner för att ta på mig mina ytterkläder säger Annika:
-Vi är så glada att du är här Stina!!

Gud vad sånt värmer, speciellt nu när man är inne i en period då man känner sig lite lägre. Alla au-pairer är typ det så det är inget att ora sig över ni där hemma. Man måste få ha sådana stunder också. Alla börjar komma in i sina rutiner på riktigt nu, det börjar bli en vana och en del har varit hemma o längtar därför hem medans andra inte varit hemma men ändå längtar hem. Så är det bara. Men Annikas kommentar var bara såå skön att få höra..

Kom i alla fall till min barnvaktsfamilj. Och vad har barnen på sig när jag kommer? Pyjamas, men inte vilken pyjamas som helst, sparkdräktspyjamas. Ni vet en sån heldräkt med fötter o allt. Deras var i fleece, röda med nyckelpigor på. En sådan skulle jag lätt vilja ha. Den största killen höll på att växa ur sin så den satt lite tajt på vissa ställen. Haha.. Allt gick i alla fall bra, jag tittade på Mean Girls när killarna äntligen hade somnat. Vid 23.15 hörde jag hur bilen parkerade i garaget och tänkte för mig själv, Faan nu kommer jag bara få mellan 40 och 45 euro och då skulle jag ju inte få köpa klänningen. Satt och förhandlade med mig själv och kom till slut fram till att jag skulle få köpa den ändå men sedan visade det sig att jag fick 50 ändå!! Lycka eller vad? Ska in på Zara så fort jag hinner och köpa min nya darling. Kommer garanterat bilder på den :). Ska sitta hos dom nästa vecka också,göttans. Då blir det lite pengar tills mina brudar kommer ner..

Imorgon bär det av till Frankrike (gränsen i alla fall). Shopping av främst sportkläder, tror det blir sådana där äckliga tajts. Förhoppningsvis hittar vi något annat också. Hur som helst så hämtar Elin mig vid kvart i tio sedan hämtar vi den nya tjejen och sedan bär det av! Max sa idag att han inte tyckte att jag skulle köpa mer skor. Vi får väl se hur det blir med den saken!!

En del barn är bara så söta..

Nu är jag hemma och killarna bygger koja nere i vardagsrummet, låter som dom har kul.. Kompisen, Karl som han heter är så himla söt. Han är lite lill-gammal av sig och berättar gärna saker. Han berättar som en vuxen, liksom ordentligt på något sätt. Jag stod i alla fall vid spisen och stekte pyttepanna (från IKEA) och gjorde mitt bästa för att det inte skulle brännas vid. Då kommer Karl ner o säger:
- Gud vad det luktar gott Stina. Det luktar i hela huset.
-Det är nog bara för att jag inte har på fläkten, svarar jag.
-Ja, men det luktar underbart, hoppas att det blir lika gott som det luktar. Men det tror jag nog. säger han då. Gulligt barn eller vad? Får man välja på BB vilken unge man vill ha med hem eller? Isåfall tar jag en sån..


Promenad

Fick en liten sovmorgon idag så jag gick inte upp förrän vid 10. Bytte om och gick ut o gick. Asfalt med trafik 5 kilometer. Britney Spears i öronen (ja ni får reta mig om ni vill!) och gnatade på. Rosig om kinderna, kall om näsan och anfådd när jag kom tillbaka drygt 50 minuter senare. Gjorde lite styrka i hallen, duschade och nu sitter jag här. Ska ner och äta något litet innan jag åker o hämtar Max och hans kompis om en timma. Amélie ska följa med en kompis hem så i eftermiddag blir det bara killar i huset. Jag kanske hinner pyssla lite då.

Ikväll ska jag sitta barnvakt hos den familjen som jag brukar. Tjänar jag 50 euro eller mer har jag lovat mig själv att jag ska köpa den klänningen på Zara som Anders erbjöd sig att köpa när han var här. (Grämer mig fortfarande för att jag inte gick med på det!!)

Nepp, nu ska jag i kläderna. Hoppas ni har/får en bra fredag allihopa! Och mamma o pappa, om mindre än två veckor är ni här! :)

Inget speciellt..

Idag har i princip varit en vanlig dag. Elin kom hit på frukost.. Sedan for vi till en pysselaffär. Jag råkade köpa små limduttar för 70 spänn, får se om det är värt det. Sedan hade jag inte ställt om tiden på en av mina alla klockor så jag stressade hem oss och kom här hemma på att vi kunde shoppat en timma till. Men men, där sparade vi lite pengar..

Körde en sväng till Mathias jobb innan vi for till Auchan o inhandlade fika som vi sedan förtärde i bilen. Mumsa. Hämtade hem barnen, fixade lunch och sedan har dom stojjat omkring hela eftermiddagen. Käkade kvällsmat och sedan åkte jag o tränade. Träffade en massa folk, snackade o hade trevligt. Älskar ett socialt liv, haha.

Nu blir det desperate. Imorgon hade varken jag eller Elin bil så det blir att sova! Ska försöka hinna med en promenix också, har en massa ny härlig musik i MP3:n. Älska!

Puss o natti på er alla

En hemmdag

Har varit lite låg i humöret idag, men som tur är har man en mamma som räddar upp situationen, bättre sent än aldrig.

Amélie o jag har tittat på film idag, jag somnade men hon var vaken och tyckte att filmen var toppenbra. Sedan har vi spelat spel, pysslat och bakat. En klassisk hemmadag alltså. Sedan kom Max hem och Annika o Mathias var hemma o vände innan dom åkte igen. Då satte sig barnen o jag och tittade på Harry Potter 3. Dom var helt inne i filmen och sedan lagade jag mat. Vi pausade i filmen åt och sedan fick barnen hoppa i pyjamas o borsta tänderna i min säng framför datorn. Filmen var inte slut när jag åkte för att träna. Får se vad dom tyckte imorgon..

Tog stora bilen till dagens Friskis. Har inte kört den på nästan två veckor och det märktes verkligen vilken skillnad det var mellan den och den lilla. Räckte att man nuddade gasen så for den iväg, gick alltså alldeles för fort idag. Passet idag var bra, som vanligt nu för tiden. Blev dock ingen träff efter utan jag åkte hem, duschade, åt o nu sitter jag här.

Får se om Amélie ska vara hemma imorgon också. Om inte och Elin har bil blir det ut på äventyr. Mer om det imorgon! Nu blir det Betty.. Natti på er

Hemma

Idag är Amélie sjuk så jag är hemma med henne. Alltså ingen simmning med Elin o ingen pysselaffär.. Har barnen ikväll också, då ska dom få kolla på Harry Potter 3 på min dator.. Ska se om jag kanske hinner på ett Friskispass ikväll..

Update senare..

Dagens Friskis

Mitt i dagens Friskispass stannade musiken och vi fick höra att det skulle ta ett tag att få igång det igen. Gick dock fortare än dom trodde och efter att musiken stannat ytterligare en gång bytte dom musikanläggning. På grund av detta avslutades passet senare än vanligt men jag var trött ändå. Riktigt bra pass detdär..

Sedan när jag o Elin står i duschen släcks lyset och vi ger ifrån oss varsitt tjejigt skrik. Fumlar i mörkret efter handdukar och när vi väl hittat dessa slås lyset på igen. Andra gången samma sak händer går jag ut i korridoren (där det är tänt) och där står en sur städerska som på franska förklarar att det är stängt o att vi inte får vara där. Att Friskis inte hyr duscharna och att man bara har 10 minuter på sig efter passet att ta sig därifrån. Sedan tänder hon inte lyset o jag o Elin får klä på oss i mörkret.. Gahh. Vi kommer inte att duscha där något mer!!

Nu blir det lite datortittande innan jag ska sova. Har förresten möblerat om, orkar inte lägga ut några bilder. Blev inte så bra men man kanske vänjer sig?!

Paul, jag vill veta allt om vår reunion, satt o tänkte på min fina T-shirt hemma i garderoben för en stund sedan..


Friska luften

Har varit ute med tjejerna nu i typ en o en halv timma. Lekte lite o så.. Nu har vi ätit mellanmål o dom leker för sig själva.

Blir ingen utgång i helgen eftersom jag sitter barnvakt. Kan verkligen behöva pengarna eftersom det eventuellt kommer ett lass med tjejer helgen efter att mina föräldrar varit här, läs eran mail ni som är berörda! Lycka!

Puss på er alla så länge

Sovmorgon o promenad

Gick upp vid tio idag och det var så himla fint väder! Så jag bytte om, fäste stegräknaren och pluggade i MP3:n. Sedan var jag ute o gick i 50 minuter (tror det är typ som Hylsåsen hemma) och efter det körde jag styrka här hemma. Ikväll blir det Friskis, ett riktigt tufft pass! :) Ska verkligen komma igång nu, ska verkligen skärpa till mig!

Snart ska jag iväg o hämta Amélie som ska ha med sig en kompis. Max ska följa med en kompis hem så jag blir ensam med flickorna. Ska försöka möblera om mitt rum också, blir det bra ska jag lägga ut bilder.. Eller så skiter jag i det och är ute i det fina vädret med flickorna, vi får se!!

Hemma

Nu är jag hemma från passet.  Var ett Basicpass inriktat på kondition (som inte existerar hos mig!!) och det var faktiskt ganska jobbigt. Skönt att få röra på sig i alla fall. Jag o Elin duschade länge o satt i omklädningsrummet tills vi trodde att dom skulle stänga o larma. Självklart var vi sist därifrån också!

Nu ska jag titta på Harry Potter 3 på datorn innan jag somnar. Natti på er


Friskismåndag

Idag började jag mitt nya liv rejält. Annika har ett frikisband så imorse körde jag uppvärmningsblocket och styrkan framför TV:n. Duktigt va? Sedan in o duschen och väntade på att Elin skulle komma. Men hon hade ingen bil och inte jag heller så alltså blev det inget Frankrike idag med shopping. :( Istället tog jag bussen till henne, kom på att jag glömde fästa stegräknaren när jag gick i megalånga backen upp till henne. Väl där snackade vi en massa skit som vanligt o var bara glada att se varandra! :) Sedan var ju tanken att vi skulle på lunchfriskis men han som hade Elins bil kom aldrig tillbaka med den så vi missade det, ganska rejält! Han kom typ två o en halv timme efter att han skulle, jah! Så vi hann gå en promenad, köpa o laga mat under den tiden. Elin (den dåliga människan, haha) övertalade mig att vi skulle ha efterrätt. Men jag intalar mig att vi var värda den efter den långa promenixen..

Sedan körde Elin hem mig och vi åkte i varsin bil till skolan för att hämta barnen. Elin körde vilse härifrån, Moahaha!! Hur som helst så är jag nu hemma, har ätit o läst läxor med Max. Han håller på att få ett skrivbord till sitt rum och är överlycklig, precis som värsta inredningsmänskan!! Haha, så söt.. Bossar över Far sin nu..

Snart ska jag iväg till Friskis, jag o Elin ska INTE misslyckas nu. Vi ses där bruden.. Dessutom, igår hade jag ett missat samtal från Friskis & Svettis i Stenungssund, undrar vad dom ville?!

Söndag

Söndag innebär för en gång skull för min del Italiano. Vi var bara tre stycken, Sofie, Sarah (hennes efterträdare) och jag. Nedan ser ni godsakerna.

  

Satt o pratade ett bra tag men sedan blev jag så hungrig så vi gick till McDonalds. Det sista nu innan mitt nya liv börjar imorgon!! :) Hade i alla fall supertrevligt, tack för det tjejer!

Dagen annars har varit lugn. Jag har varit hemma med familjen,spelat spel o tagit det lugnt. Försökte sova länge idag också, var tvungen att gå upp vid 11 för då gick det inte sova längre. Börjar bli rädd för att min normala sömntid håller på att förkortas, inte bra alls med tanke på att sova är bland det bästa som finns, gahh..

En mycket rolig sak är att Elin är tillbaka i Lux. Har pratat med henne och imorgon ska vi ses. Du ser till att fixa det där lilla bilproblemet fröken och pallrar din rumpestump hit för jag MÅSTE få träffa dig.. Imorgon åker troligen vi två iväg o shoppar någonstans, lycka! :)

Nu ska jag läsa en Bamse (eftersom jag inte har någon Harry) och sedan sova. Natti på er

1 November

Om lite drygt två månader är man förhoppningsvis j*vligt bakis efter en j*vligt lyckad nyårsfest, eller vad säger ni festarrangörer i Sverige?!

Men att det är den 1 november innebär också att jag nu får göra lite saker som man annars inte får!!

  • Äta Clementiner
  • Börja använda sina UGGs

Det innebär också att jag får min lön som är mer än välbehövlig! :) Nu är det bara drygt en månad kvar innan man får börja med alla julsaker som julmust (längtar!!) och pepparkakor. Elin din fusk har redan druckit den heliga drycken och mamman min äter ju pepparkakor året om, dålig stil på dom där två! Dessutom försöker Elin ta min mamma ifrån mig! Elin kommer snart ner till Lux igen, jag saknar dig vännen.. Och mamma kommer också snart (pappa också då självklart). Bara tre helger kvar och idag har jag letat lite boende till dom.. Kolla mailen mor o far! Dessutom kommer eventuellt Frida och ett par flickor till (Therese, Emelie o Hanna) ner i slutet av månaden. Söndagen dom åker hem (om det nu blir så) är det (tror jag) första advent. Då får man börja med julmust vilket betyder att jag måste besökt Belgien o IKEA innan dess! :)

Åhh denna månaden kommer att bli riktigt bra! :)

Familjen är hemma nu, så skönt att träffa dom o få se dom.. Har nästan glömt av hur barnen ser ut juh! Max gav mig en riktigt kram, så härligt! Imorgon ska jag träffa lilla Amélie och dom ska få berätta om allt roligt dom har gjort. Så trevligt.. Men nu när dom är hemma betyder det också att när jag nu ska kolla på Ugly Betty måste lyssna genom hörlurarna! Men det kan det vara värt när man bor i denna underbara familj som jag gör!! 

Natti på er kära läsare


Uppe med tuppen

Det blev ingen långsovardag som jag hade tänkt mig. Var uppe första gången vid tio och gick upp på riktigt redan vid halv-tolv. Börjar jag bli sådär vuxen när man inte kan sova bort hela dagen?

Nu ska jag iväg o göra lite ärrenden, hörs senare!!

RSS 2.0