Äventyr!

Nu åker jag till New York och spenderar dagen där. Ska träffa au-pairerna från förmedlingen och vi ska gå till Madam Tussauds och titta på alla vaxfigurer! Kommer bli en underbar dag..

   

NY, here I come!!

Huja..

Hujeda mig vilket långt inlägg de skulle bli som jag skulle uppdatera er om allt sedan sist. Det hinner vi inte med. Jag tänker bestämt skylla på att jag har varit sjuk, hihi..

Hur som helst..

Helgen: Spenderades med vännerna. Svenska flickor på lördagen med bio (Valentine's day=älska) på eftermiddag och kvällen med mina små töser, Allie och Hanna. Julie hade fårr biljetter till en dansshow och den var grym! Det absolut bästa jag har varit på i mitt liv när de gäller sådant (ligger snäppet under Spice Girls totalt). Behöver jag ens nämna att mitt favvonummer var när 5 muskulösa killar i endast underkläder dansade tillsammans, lyfte varandra och rörde sig som en enda stora massa? Njutning till max! När jag lämnat av de hemma mötte jag upp svenska tjejerna, galen kväll. Jag blev mysko pigg av en redbull, kunde inte somna och sov endast två och en halv timma den natten. Spelade beer-pong men hann aldrig avsluta matchen. :(

Söndagen var det skidor som gällde! :) Två colombiska tjejer och en thailändare. Jag fick låna alla grejer av familjen och mötte upp tjejerna på vägen till backen. De hade aldrig åkt innan så de tog lektioner och jag spenderade dagen ensam i backarna. Åkte bara de lätta backarna för de är roligast! :) Men vilken dag, strålande sol och lagom med folk, lycka! Jag kunde åka och tänka på vad jag ville, bestämma själv var jag ville ta mig ner och hur fort och så, skönt! Möttes upp för lunch innan de var mer åkning på schemat. Efter mitt sista åk och jag skulle åka o möta upp de andra som åkte i barnbackarna ser jag hur sjukvårdarna kommer med någon i en sådandär vagn. Då är det självklart en av de tjejerna jag var där med som hade skadat sin fot.. Så till sjukhuset blev de istället. Men de gick fort och tog väl bara en timma. Tror att de bara var en stukning, hon fick kryckor och stöd.

Rolig helg eller vad?

Veckan: Jag har varit lite småsjuk i veckan. Värst var i tisdags med hosta och slem långt ner i bröstet. Mycket te (och till slut lite medicin) och glass har dock gjort att det har gått över ganska fort. Ska vänta någon mer dag innan jag drar igång med träningen igen, men jag är i alla fall på rätt väg. Kurs i måndags, läraren är missnöjd för att vi inte kan så mycket (ansstränger mig för att inte ta åt mig, jag gör detta för skoj skull!), samma besvikelse idag igen, stackaren. Prov nästa vecka, hur ska detta gå?! I tisdag var det snödag vilket gjorde att jag fick en massa välbehävlig vila och verkligen fick ut skiten ur kroppen. Var dock inte tillräckligt bra för att kunna spela första matchen. Var ganska förvånad av mig själv, jag brukar alltid kunna pusha mig själv och struntar alltid hur sjuk jag är, men inte denna gången. Insåg väl att (den gamla kroppen inte skulle palla!) snabba ruscher och hosta i bröstet inte var en bra kombination. Vårt lag förlorade tyvärr matchen med en ynka poäng, bätttre lycka nästa vecka när jag ska spela, eller så förlorar vi med ännu mer! Stickning i onsdags, inget speciellt, vi börjar närma oss slutet och nästa vecka ska vi börja avsluta våra projket.

Idag har det regnat konstant HELA långa dagen.. Eventuellt ska de frysa på inatt och då blir det ett helvete att köra imorgon.. Men de verkar inte så just nu. Och det har kommit GALET med mycket vatten så nu hoppas vi på det bästa!

Inga bilder idag heller. Ska anstränga mig för att vi fram lite bilder till helgen! :) Ta hand om er!

Jag är sjuk!

Åhh, stackars stackars STACKARS mig.

Jag sitter i min säng och tycker synd om mig själv. Åhh vad synd det är om mig. Ni förstår.. jag har blivit sjuk, dödligt sjuk. Jag vet inte om jag lyckas ta mig igenom det här.

Okej okej, kanske inte riktigt så illa. Jag har dragit på mig en förkyldning som har lett till en jobbig hosta, ni vet en sådan torr, smärtsam som sitter i bröstet. Inte allt för kul. Just nu sitter jag och dricker nått jag fick av Julie och ska snart släcka ner och få en ordentlig natts sömn så jag kanske mår bättre imorgon. Jag MÅSTE må bättre imorgon för då är det premiär med mitt basketlag och jag kan inte svika dom genom att inte spela.

Hur som helst så känner jag inte alls för att just nu dela med mig av helgens alla äventyr, håll ut så kommer de en megalång resumé på det om en dag eller två!

God natt på er alla friska lyckliga människor, haha..

Onsdag och torsdag

Igår när jag vaknade och kollade ut och såg snön insåg jag att gymmets BodyJamklass var inställd så jag fortsatte att sova ett tag.När jag vaknade ett tag senare gjorde jag mig iordning och åkte för att köpa mer garn. Hann med en sväng till köpcentrat och gjorde ett ärrende innan jag kom hem och började jobba. Julie är ju ledig i veckan och hade haft Colin på förmiddagen. Jag och Colin var ute och lekte och efter ett tag kom Julie hem med båda flickorna. Jag försökte med min sticking men gjorde helt fel så när jag var glad att det var klass på kvällen. Vi lärde oss att sticka baklänges vilket är bra när man gör fel och jag fick hjälp av läraren att fixa mitt fel. Nu måste jag sticka i helgen för den ska vara redo för att göras klar på onsdag, får se hur det går. Kollade IDOL när jag kom hem och den lokala tjejen är vidare till live-sända tisdagskvällarna, får se hur de går då. Efter det var det läxläsning och när jag var klar med det var jag sååå trött..

Imorse var jag uppe tidigt och iväg till klassen. Fick veta att vi har prov snart, tidslinje, olika specifika frågor och två stora uppsatsfrågor, jag kommer dö. Försöker påminna mig själv att det bara är för skoj skull men vill ändå göra så bra som möjligt ifrån mig. Jaja, ett par veckor till. Efter klassen åkte jag till Starbucks och köpte en smoothie. Satt där ett tag och läste min bok, mysig egentid, jag gillade det! :) Sedan åkte jag och hämta Colin, tog med honom hem och gjorde lunch till oss båda och sedan tiog Julie med honom till biblioteket för sagostund. Jag stannade hemma och tog det lugnt. Hämtade sedan Hannah, de andra kom hem och eftermiddagen har varit lugn. Vi åt en väldigt god middag och nu på kvällen har jag träffat en tysk tjej. Hon verkar jättesnäll och vi ses nästa vecka på bibblan med våra barn. Hoppas att vi kan träffas sen igen! :)

Nu ska jag ta mig till toan och göra mig redo för natten. Har haft huvudvärk två kvällar i rad nu, imorse tog jag en alvedon och var tvungen att ta en nu på kvällen också. Mina små tabletter i asken börjar ta slut och jag som äter sånt så sällan. Jaja, natti på er alla..

Trött

Åhh jag är så trött att jag inte orkar berätta om min dag. Har inte hänt något överdrivet roligt men är helt slut. Lätt huvudvärk och snart klar med läxan. Upp tidigt imorgon..

Natti folket..

Cape Cod

Hej allihopa!

Jag hade tänkt blogga igår men jag tror bestämt att blogg.se alltid ligger nere natten mellan måndag-tisdag eran tid, perfekt tid för mig att blogga dock. Hur som helst så kommer ett inlägg här.

Jag har inte så mycket att skriva egentligen. I fredags packade vi in oss alla och vår packing i bilen och åkte de fyra timmarna upp till Cape Cod i Massachusetts och Brians föräldrar. När vi väl kom dit var de ju lite stelt som jag trodde. Jag blev visad till mitt rum, ett riktigt palats. De har en tillbyggnad ovanför garaget, som en lägenhet med eget badrum och kylskåp och TV med soffor. Riktigt mysigt! :) Där bodde jag i helgen. Resten av fredagskvällen spenderades med att titta på invigningen av OS, Gud Vad Häftigt Det Var!

Den natten sov jag som en GUDINNA! Jag har aldrig i hela mitt liv sovit så skönt som jag sov i den sängen. Det var som att sova på moln eller marshmallow, underbart.. Blev väckt av Allie som berättade att det var våfflor till frukost. Mumma. Det var farfar Luby som fixade det och de var supergoda. Sedan gick vi till stranden, 5 minuter från huset och en stund senare tog familjen med mig ut på en tur i bilen. Såg mer stränder, Brian friade (återigen) till Julie. På samma ställe som först gången, han är så romantisk så! :) När vi kom hem den kvällen satt jag barnvakt åt barnen så Julie och Brian kunde gå ut med hans föräldrar. Colin hade supersvårt att somna, gillar inte att vara ifrån sitt hus så jag fick sitta med honom tills han till slut fick ro. Kollade lite OS och till slut kom de hem.

Söndag sov jag medan de andra åkte till kyrkan. När de kom hem var det frukost med munkar, speciellt för dagen munkar med hjärtan på. Fick en alla-hjärtans-dagpresent. Ett minne från Cape Cod i form av ett armband av min familj och en chokladask av farföräldrarna. Så snällt. :) Efter det åkte vi till ett hotell och spenderade större delen av dagen i deras pool. En skön lagom stor pool, en bubbelpool och en bastu. Jag spenderade ett bra tag i bastun, gud vad skönt det är! :) Bubbelpoolen ett tag också. Julie var förvånad av hur länge jag stannade i bastun (15-20 minuter). Står på skylten att man inte ska stanna inne i mer än 10 minuter, dessa klena amerikanare. På kvällen var det middag hemma i huset, Mrs Luby hade gjort en stor stek som vi njöt av. Sedan tittade flickorna och Julie och jag på film tillsammans.

På måndagen gjorde vi inte så mycket, jag läste lite läxor och åt lite våfflor. På vägen hem stannade vi på ett ställe där jag kunde köpa sådana där fina Hoddies med Cape Cod. Två tjockiströjor och en t-shirt för $23  (160 kronor), det är vad jag kallar föe billigt! :) Jag var en nöjd flicka när jag kom ut därifrån. Resan hem var lång men ändå helt okej!

Min helg i Cape Cod var helt okej. Lite stelt men också väldigt avslappnande. Lugn och skön stämmning, ingen stress och frisk luft. Jag hann läsa en del läxor, min andra bok för nöjes skull och så hann jag med ganska mycket stickning. Det första projektet tog slut på garn så det måste jag fixa imorgon, jag började på mitt andra projekt och är väldigt nöjd med det! :) En annan underbar sak var ju att jag hade badkar på mitt rum så jag kunde slappna av med boken däri för en stund, Lyx! :)

Här hemma i Connecticut har vi idag haft kraftigt snöfall. Min klocka ringde 5.45 imorse (kursen var flyttad till idag för igår var alla lediga på grund av President's day) och när jag kollade ut och såg ett tjockt lager med snö var jag övertygad att klassen skulle bli inställd. Kollade hemsidan och ringde, men ingen inställning, vanligt schema. Så upp och fixa sig och sedan skynda sig för att komma iväg och få extra tid på vägarna. Kallt, men de gick bra ändå. Kom i tid och idag fick vi tillbaka våra små quiz, på min stod det Good Job och -1, jag tror (men är inte säker) att det betyder att jag svarade fel på en fråga och fick 9 rätt, ganska nöjd med det om det vore så och ganska missnöjd om de visar sig att jag har nio fel och ett rätt. Hur som helst så var läraren asrolig idag. Vi pratar om Amerikanska inbördeskriget och de olika siodrnas fördelar respektive nackdelar. Så säger han att i söder, där är det väldigt varmt på somrarna.
- Jag är ju från Arkansas, det vet ni väl allihopa? Vi kan få upp till 100 fahrenheit på sommaren, det är RIKTIGT varmt. En sådan dag såg jag en hund jaga en katt... de gick..
Haha, jag fick anstränga mig för att inte garva högt i klassrummet, insåg samtidigt hur dålig humor jag har, men kul det var det!

Efter kursen körde jag hem. Julie är ledig från jobbet denna veckan och hon hade tagit flickorna till skolan (försening idag på grund av vädret) och tog med Colin till frisören och handlade. Det ledde till en ledig förmiddag och en tupplur för min del. Vaknade när de kom hem och hade Colin under eftermiddagen. Julie åkte för att plocka upp flickorna från skolorna för att vädret blev sämre och hon inte ville låta de åka med skolbussen. Får ett samtal ett tag senare att hon har krashat bilen men att alla är okej och att de väntar på bärgare och Brian för att hämta upp dem. När de kom hem lämnade de flickorna och åkte för att hämta en lånebil. Vi fyra åt middag och lekte lite innan de kom hem igen. Nu ikväll har tjejerna i familjen kollat Idol, är en tjej från närheten som är med och kanske kommer till finalen! :) Heja heja!!

Imorgon behöver jag inte hämta Colin utan börjar lite senare så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Lutar åt ett besök på gymmet, har inte varit där på jättelänge! Ingen basket idag på grund av vädret. Ska försöka hinna fixa garn imorgon också för på kvällen är det stickning! :) Har inte varit på ett par veckor och de ska bli kul att visa vad jag har gjort och se vad de andra har hunnit med..

Nu bjuder jag på ett par bilder från helgen och sedan tackar jag för mig!

   

Rummet/lägenheten och den underbara sängen.



Stranden i närheten av huset.

 

Stranden en bit ifrån. Här Brian firade till Julie, både första och andra gången.



Alla hjärtans dag munkar!

Förresten, Kan Någon Uppdater Mig på Medaljer För Sverige i OS?!

Torsdag, en rolig dag

Imorse ringde klockan tidigt och jag kunde höra hur vinden ven utanför. Hoppades så innerligt att min kurs var inställd så jag kunde fortsätta sova. Men inget på hemsidan om det och inget meddelanden när jag ringde till skolan. Så ja, det var bara att masa sig upp och fixa iordning sig. Som tur var hade jag redan fixat frukosten igårkväll och skyndade mig att göra mig iordning så jag kunde få mer tid i bilen. Jag trodde att det skulle bli förseningar på grund av vädret men det flöt på bra hela vägen in till skolan. Kan ju passa på att påpeka att när jag åkte härifrån huset så låg alla de andra och sov skönt, de hade försening allihopa.

I alla fall, quiz på kursen idag. Jag gjorde nog inte allt för bra ifrån mig. Det var väldigt mycket om speciella personer och vad de gjorde. Jag är bättre på händelserna rent generellt och inte så bra på att minnas perosoner och år. Så ja, vi får se hur det går. När jag åkte därifrån fick jag veta att måndagens klass är flyttad till tisdagen för att vi är lediga på måndag. Mystiskt att den flyttas till tisdag, men jaja.

Jag åkte direkt hem för att byta av Brian och ta hand om Colins. Hans skola blir ju inställd när det blir förseningar så vi var hemma tillsammans. Vi lekte med lera, gjorde tvätt och åt lunch. Innan vi åkte och hämtade Hannah fick Colin titta lite på TV och jag gjorde annat. Vi hämtade Hannah, tog det lugnt och sedan körde vi henne till dansen. Tankade på vägen hem och väl hemma lämnade jag bara av Colin innan jag åkte till köpcentrat och shoppade lite. En ny berlock till Pandora-armbandet, en uggla, så söt så.

Här hemma var det sedan Quesadillas, såå attans gott alltså. Nu på kvällen har jag fixat lite och nu måste jag packa för helgen. Imorgon åker vi till Cape Code och Brians föräldar. Ska vara där hela helgen och spendera Valentine's Day där. Jag kommer inte ta med datorn så inget bloggande innan måndag eller tisdag.

Så då säger väl jag till er alla: Ha en toppenhelg! :)

Snödag

Jag skulle precis gå och lägga mig när jag insåg att jag inte hade bloggat idag. Därför blir det bara ett snabbt inlägg som faktiskt passar ganska bra eftersom det inte har hänt så mycket idag.

Jag hade ställt klockan vid åtta men eftersom jag inte hörde något ljud från köket eller hade hört Julie åka anade jag att det var inställd skola idag eller i alla fall en försening. Jag fortsatte att sova, inte djupt men i alla fall slumrandes. När flickorna kom och knackade på och kom in i mitt rum (så söta de är) satte de sig här brevid mig, pratade med låg röst, sa att jag såg så söt ut i min prickiga pyjamas mot mina prickiga kuddar och prickiga täcke. Det de ville ha fram var i alla fall att de skulle iväg till ett ställe och äta frukost och ville kolla med mig om jag ville åka med eller fortsätta sova. Självklart att jag var på det förslaget! Så mjukiskläder på och sedan var hela familjen inpackad i bilen (Brian tog ledigt från jobbet). Till stället inne i "stan" och jag beställde pannkakor och bacon. Mumma vad gott. Vi hade så trevligt och Brian sa att nu är det officiellt att jag är en av Lubytjejerna. Vi är ett par stycken, ett par gamla au-pairer, Nancys dotter och tjejerna här hemma såklart. Men jag känner mig i alla fall hedrad. Brian är så söt när han säger att han ska ta hand om alla sina tjejer, eller att han älskar alla sina tjejer. För honom är det så självklart att jag är inräknad där och det värmer i mitt hjärta.

När vi kom hem igen tog jag det lugnt på mitt rum, tog till och med en nap. Sedan var det lunch och efter det hjälpte jag Hannah med hennes läxor. Vi hade skoj och hon är så duktig när det gäller skolan så det var inga som helst problem. Sedan småstädade jag lite överallt, fixade burkar, plockade ut och in disk i maskinen, tvättade kläder och började organisera Hannahs klädgarderob (på tiden!!). Eftermiddagen rullade på med andra ord och sedan var det dags för middag igen. Julie hade gjort hemmagjord pizza för första gången. Lyssna och häpna hur det hela gick till, det är nästan så att jag skulle kunna klara det. Hon startade ugnen, tog fram den färdigköpta degen och plattade ut den på en panna. Öppnade tomatsåsburken och spred ut på degen. Hällde därefter på en massa ost och sedan in i ugnen i 10 minuter, vad säger ni, avancerat? God blev den i alla fall. :)

Nu på kvällen har det blivit läxläsning, imorgon väntar ett litet test på kursen, vi får se hur det går. Brian tror inte att jag har någon skola imorgon för det kommer frysa till is på vägarna inatt så min kurs blir inställd, vi får väl se hur det blir med den saken. Nu är det i alla fall dags för sängen, NATTI!

Gahh

Nu är vi där igen. Återberättning av hela helgen. Och samma sak blir det denna helgen också, ni ska få höra..

Fredag: Min och Colins dag hemma. Lek innan vi åkte till Tumble Jungle. Det var sista gången och de hade en hoppborg att leka i. En av mammorna där är mamma till en av tjejerna i Allies klass och flickorna leker tillsammans. Hon är supersnäll och jättetrevlig och försöker förmedla kontakter. Vi får se hur det går. Lunch på Donkin och sedan gjorde vi ett snabbt besök på biblioteket där jag lånade en ny bok och en film. Vi hämtade Hannah från bussen och sedan Allie. Barnen lekte, Julie kom hem och körde Hannah till ett kalas. När hon kom hem åkte jag till gymmet och promenerade en timma. Försökte med polistestet igen men det funkade inte, allt för jobbigt. Efter träningspasset åkte jag till affären och skulle köpa lakrits som jag varit sugen på hela veckan. Märket som jag vet att jag gillar var slut så jag tog ett annat. Vad händer när jag sitter i bilen och provsmakar (kunde inte hålla mig tills jag kom hem)? Den var AS-SUPERÄCKLIG! Gahh, så irriterande.. När jag kom hem kollade jag på filmen jag hade lånat, var en filmatisering av en bok jag har läst. Monster som är en sann historia om en amerikans kvinna som begår 7 (?) mord. Inte så läskig med inte speciellt bra heller. Var utmattad när jag somnade den natten.

Lördag: Sov läääänge, sååå skönt! När jag vaknade åkte jag direkt till gymmet och när jag kom hem igen försökte jag skypa med mamma och pappa. Men min dator är konstig så det funkade inte riktigt som de skulle. På kvällen jobbade jag, det gick bra och barnen var väldigt snälla. Jag satt och kollade på TV när Julie kom hem, Toddlers and Tiaras, ett så attans sjukt program. Hur som helst så stängde jag av TV:n och åkte för att möta upp tjejerna för en trevlig kväll. Alltid kul att träffa dom. :) Kom hem och somnade lätt.

Söndag: Klockan ringde tidigt tidigt. Gjorde mig iordning och åkte sedan med Julie och Hannah till Hannahs IrländskaDansTävling. En massa massa tjejer (och enstaka killar), fina (och fula) klänningar, krulliga peruker och make up. Sju olika danser (jag såg ingen direkt skillnad) till väldigt typisk irländs musik. Det var roligt att se och Hannah gjorde bra ifrån sig, en förstaplats, två andraplatser och en tredjeplats. Dock är det bara förstaplasterna som räknas, när man har tillräckligt många förstaplaster får man avancera en nivå. Vi var där ett par timmar, tog lunch på vägen hem och när vi kom hem bytte jag om för att åka och sola. Dock var stället stängt, stängde 30 minuter i förväg, What's up with that? Blev bibioteket efter det, nap när jag kom hem och sedan läsaläxor. Men i söndags var det också den stora söndagen här i det stora landet, nämligen SUPERBOWLSÖNDAG. Det betydde matfest här hemma, chili, nachos, lökringar, allt! Till efterrätt var det kakor och emellanåt tittade vi lite på macthen. GALET mycket reklam, hela hela tiden. Och så jäkla fula reklamer också. Just under denna matchen har dem de absolut DYRASTE annonserna på hela året. Miljoner för sekunder tydligen, galet. Vi följde ju inte riktigt matchen så jag kan inte riktigt rapportera om det, dessutom kan jag ju inte reglerna, ännu i alla fall. Läste läxor till sent in i natten.

Måndag: Upp tidigt och iväg på kursen. Jga deltog, svarade på en fråga och fick kommtaren:
-Mycket bra svar Stina!
Vi pratade lite om deras system att komma in på college, jag fråga något och de verkade glada över att få förklara. Erkände för läraren att jag inte fattade en sak och fick det förklarat för mig igen. Alltså deras regering och sånt är fan inte lätt att hålla koll på. Efter kursen åkte jag tillen affär för att shoppa men köpte faktiskt inget. Sov en stund i bilen, hämtade Colin. Hem och lekte, hämtade Hannah och sedan kom Julie hem med Allie. Vi åkte alla sedan till köpcentrat där barnen skulle ta Valentine's Day-kort. Höll på med det, åt middag (Brian kom också) och gick runt lite. Till slut fick vi bilderna och åkte hem, söta bilder blev det också. :) En lugn kväll hemma, dock låg blogg.se nere så jag kunde INTE blogga.

Tisdag: Upp ganska tidigt och åkte för att framkalla lite bilder. Jag har inget personligt på mina väggar och det måste ändras. Nu måste jag bara fixa de enkla ramarna från IKEA och göra de lite personliga så kommer de nog bli toppen. Medan jag väntade på att de skulle framkallas shoppade jag lite, hihi. En klänning och underkläder, lätt värt det! En kopp varm choklad och bilderna i handen och på väg till solariet. Idag hade de specialerbjudande så jag testade stå-upp solariet som kommer åt lite bättre. Man står i ett runt rum och får färg på sidorna (märker man då jag är helt röd där nu), dock har de inget speciellt för ansiktet så det är samma rör för ansiktet som på kroppen, inte det bästa kanske. Det var ju inte lika skönt som att ligga ner och jag tyckte inte att det var så effektivt, nu är jag dock röd i fejjan så jag är nöjd. :) Hämtade Colin efter det och vi var hemma under eftermiddagen. Hämtade Hannah och sedan Allie samtidigt som vi körde Hannah till dansen. När vi kom hem lekte de små jättebra själva. Vid sex kom Julie hem och jag kunde åka till gymmet, hade ju min uttagning till gymmets basketteam. Var så lite nervös när jag kom dit, har ju inte spelat basket på flera år och verkligen inte övat tillräckligt inför det här. Började med lite skott och sedan spelade vi 7-minutersmatcher och bytte lag lite grann. Efter första matchen var jag SLUT. Kunde knappt andas och trodde att jag skulle spy. Jag har inte sprungit på det sättet på jättelänge, snabba spurter och så intensivt. Spelade ett par matcher, lyckades skada en människa (inte meningen) och satte faktiskt en boll, alldeles för lite enligt mig själv. Tyckte inte att jag visade mig så mycket som jag borde så jag är inte helt nöjd med min insats. Men det stoppade inte mig från att få en plats i ett av lagen. Behöver jag ens nämna att alla som testade hamnar i ett lag?! Jaja, min första riktigt match nästa vecka i alla fall! :) Nu känner jag hur det smärtar i min hals. :( Jag vill inte dra på mig något nu.. Men det känns inget vidare, hosta och smärta.. Får se om det blir bättre av lite sömn.

Inatt väntas det snö, så med största sannolikhet så får barnen och Julie en snödag imorgon, alltså inställd skola. Vi får väl se hur det blir. En annan viktig sak är helgen. Vi har ju Valentine's Day här på söndag, en stor grej (mest för att sälja saker) men jag ska åka med familjen upp till farmor och farfar i deras hus i Cape Code i Massachusetts. De har ordnat så jag inte sover med alla andra men lär väl dela rum med Hannah skulle jag tro. Hur som helst är det en helg för avslappning, det finns inte så mycket att göra så böcker och stickning åker väl med. Kanske lite shopping om det finns där. Lär dock inte ta med min dator. Hörs imorgon igen. Och just de, jag orkar inte läsa igenom allt så finns det en massa stavfel så får ni ha överseende med det! Natti..

SUPERSTINA!!

Hej folket! Nu sitter en pigg, glad och nöjd Stina vid datorn, nyss hemkommen från gymmet.

Dagen började tidigt i och med att det var dags för kurs. Jag kom iväg i tid, kom till skolan innan de andra och höll mig vaken hela klassen. Jag kan inte säga att jag deltog så mycket, först diskuterade vi en av böckerna och även om jag hade läst så hängde jag inte riktigt med, kan inte säga om det var på grund av språket eller inte. Sedan var det en snabb genomgång och till sist pratade han om den skiftliga uppgiften som de andra ska göra. Jag stannade kvar efteråt och berättade att jag inte kommer göra uppgiften och det var helt okej för honom. De andra ska komma på en fråga, sedan ska de med hjälp av fem olika böcker från olika tidsåldrar besvara frågan och se vad för olika svar de får i de olika tidspannen efter den aktuella händelsen. Jaja hur som helst så frågade han hur jag tycker det går och jag berättade att jag har problem med en av böckerna. Så han hjälpte mig och gav mig tips så nu hoppas jag att det blir bättre.

Åkte sedan till Colins skola och sov en stund innan jag hämtade honom. Vi har varit hemma i eftermiddag, lekt tillsammans och haft det bra. Vi hämtade Hannah och efter det började Colin bli bråkig. Fick ett utbrott och fick be om ursäkt för de elaka saker han sagt. Vi körde Hannah till dansen och när vi kom hem kom Julie och Allie hem. När jag sitter på golvet och pratar med Julie kommer Colin springades och slänger sig i min famn så jag hamnar på rygg och ger mig världens störtsa kram. Pussar mig på kinden och vill inte släppa taget, söta rara unge alltså!

Jag åkte och hämtade Hannah från dansen och när vi kom hem var det middag och jag hade ansvar eftersom Julie åkte på möte och Brian inte hade kommit hem. När jag ska hämta mjölken hör jag en stor smäll och när jag stänger dörren för att kolla var det är har Colins stol trillat bakåt och han sitter på sina knän och gråter. Hannah tog kommandot och tröstade, när det sedan var bra med Colin igen (han blev bara rädd, inget skadat) så säger han att han vill vara hos mig. Att jag ska hålla om honom och att han ska få sitta i mitt knä när han äter. Jag blev så smickrad. Den killen har verkligen gjort min dag idag! :)

Sedan kom Brian hem och när vi berättar vad som har hänt ser han till att försäkra sig om att Colin inte slog i huvudet. Han berättar om hur en av Julies kollegor på jobbet för bara ett par månader sedan förlorade sin son som på precis samma sätt hade trillat bakåt i sin stol så illa att han senare dog av de skadorna. Det som gör hela historian ännu värre är att när de ringde till SOS loggades samtalet två gånger. När det gäller så pass små barn och det finns en risk för barnmisshandel kopplas en speciell styrka in efter två allvarliga SOS-samtal. Styrkan kom till sjukhuset där de vakade över sonen (som ännu inte dött) och hämtad hennes andra barn då de misstänkte misshandel i hemmet. Tänk er hur förkrossad den mamman måste ha varit! En son med dödliga skador och mitt i allt blir hennes andra barn taget ifrån henne. Uscha mig.. Sedan dör alltså ett av barnen men de andra får hon tillbaka när hela misstaget har förklarats.

Hur som helst, när Brian kom hem bytte jag om och åkte till gymmet. Körde en timma löpning på bandet, lyckades hinna med 8 kilometer. Jag har nog aldrig spungit så fort. Stolt. Sedan insåg jag hur fel jag hade räknat igår när de gäller de 2 kilometerna på 10 minuter. Jag vara ganska nära igår, ännu närmare idag. Jag testade alltså idag igen, efter en timmas löpning, vad säger ni om de? 1,9 kilometer på 10 minuter, då fick jag iförsig hålla i mig två minuter så jag inte skulle flyga av bandet, men ändå! Är inte det grymt?! Imorgon ska jag fan mig ta det, det ska jag! :) Hemma nu och sängen snart. Imorgon är det heldag med Colin och heleftermiddag med alla tre..

Onsdag

Imorse ringde klockan och jag insåg att den var ställd såpass tidigt för att jag skulle på BodyJam. Hade dock inte hört när Julie åkt till jobbet (jag vaknar varje morgon när hon tar upp garageporten som är precis under mitt rum, somnar dock om igen ganska fort) så det bådade inte gott. Kollade ut genom fönsret och såg ett centimetertjockt snölager på marken, stor risk för försening med andra ord. Slog på TV:n och strax efter det kom Hannah in och berättade att det var en försening och att jag började jobba klocka nio. Sov ett tag till och tog sedan hand om Allie och Colin. Vi skjutsade upp henne till bussen och sedan lekte Colin och jag lite inomhus innan vi var ute i snön i en och en halv timma och skottade, Colin har nämligen fått en ny skyffel. Jag har inte berättat det men i ett par dagar nu har Colin sagt:
-Stina , I love you so much.
Det värmer i mitt hjärta, speciellt då han har förstått hur han ska sätta ihop S:et och t:et i mitt namn så det blir STINA istället för DINA.
Lunch när vi kom in och mitt under maten fick vi besök av en vän till familjen. Hon kom med lite leksaker till Colin som hennes killar har blivit för gamla för. Så vi lekte lite med dem och sedan satte jag på en film åt honom och jag ägnade mig åt min historialäxa.
När filmen var slut lekte vi lite till och åkte sedan och hämtade Allie. De två lekte bra själva och efter en timma kom Julie och Hannah hem och de packade om för att åka på gymnastik. Jag gjorde mer läxa och när Brian kom hem berättade jag att jag behövde bensin till bilen. Han var sjuk men envisades med att han skulle göra det även då jag erbjöd mig att fixa det. När han kom tillbaka bytte jag om och åkte till gymmet.
Läste min läxa samtidigt som jag körde benmaskinen i en timma, nästa gång får det bli tyngre motstånd. Avslutade med att springa snabbt i tio minuter på bandet. OM jag ska söka till Polisskolan och springa 2 kilometer på 10 minuter kommer mina ben se ut som kaninens i Duracell-reklamen. Jag fattar INTE hur jag ska kunna klara det. Gjorde lite över en kilometer på 10 idag, 2 på samma tid känns omöjligt. Förhoppningsvis kan jag springa lite fortare nästa gång jag provar och öka lite hela tiden. Läste klart läxan på gymmet, duschade och bytte om till pyjamas där som jag åkte hem i. Basketplanen var upptagen av volleybollgänget så jag får öva skotten en annan dag. Nästa vecka är det uttagningar för gymmets basketlag och jag hoppas att jag är bra nog för att platsa.
Nu har jag ätit lite kvällsmat och ska göra mig redo för sängen. Imorgon är en tidig dag, skola på mogonen. Jag ska komma i tid så upp i ottan är det som gäller. Natti..

Helgen i kort version

Här kommer en snabb återberättning på min helg:

Fredag:

  • Colin och min hemmadag. Ingen Tumble Jungle men mycket lek. Colin var duktig och lekte själv. Jag skötte tvätteriet och sådana saker.
  • Min bil gick sönder. Dagen innan hade batteriet krånglat, när Brian kollade på det insåg att han att batteriet troligen var dåligt och han åkte för att köpa ett nytt. När den var ikopplad och han provkörde bilen visade det sig att det inte var batteriet utan det som laddar upp batteriet som var trasigt. Han hann inte fixa det på dagen så vi var utan bil.
  • Tror att jag hämtade båda flickorna och bara var hemma tills Julie kom hem och tog över.
  • På kvällen lånade jag Julies bil och åkte för att möta upp de svenska tjejerna, trevligt! :)

Lördag:

  • Sov länge.
  • Försökte skypa med mamma och pappa men mitt program krånglade, ska testa att avinstallera det och installera det igen så kanske de funkar bättre.
  • Åkte till slut till gymmet, en timmas löpband och lite skott på basketkorgen.
  • Hem och duscha och sedan göra sig iordning för att åka till Camilla. Satt hos henne ett tag och slappade innan vi åkte vidare. Camilla mådde dock dåligt så hon åkte hem och jag åkte till Nathalie som satt barnvakt. Ut igen och sedan hem för att sova.

Söndag:

  • Gick upp tidigt för att komma med på spinningpasset på gymmet. Jobbigt! :)
  • Hem och duscha och läsa lite läxa innan jag åkte för att hämta Nathalie.
  • Vi åkte tillsammans till hockeyarenan för min första amerikanska hockeymatch.
  • En stort fight med kastade handskar och hjälmar och rena knytnäveslag. Domarna stod och tittade på. När första killen träffade isen ryckte domarna in och bråket var över, underhållning! :)
  • Nachos i pausen och mer underhållning blev det. Efter tre perioder var det lika, och även så efter första perioden sudden death. Matchen gick över till straffar och efter 14 omgångar kunde en vinnare utses. Dock var det andra laget men vilken underhållning det var! :)
  • Middag hemma hos Nathalie innan jag åkte hem till läxorna.


Måndag:

  • Kurs och tro det eller ej men jag var i tid. Deltog och svarade till och med på en fråga.
  • Sov en timma i bilen innan jag hämtade Colin. Vi lekte här hemma och hämtade flickorna från bussen.
  • Hannah övertalade oss alla (jag ville egentligen inte) att vi skulle åka och åka skidskor. Satte mig i en dum position när hon ringde mamma och därefter sa till mig att vi fick för mamma. Vad jag senare fick veta var att Julie hade sagt att det var helt upp till mig.
  • Hur som helst så hade vi väldigt roligt. Middag här hemma sedan och en lugn kväll med sömn.

Tisdag:

  • Gymmet imorse, promenad på löpbandet och basketskott.
  • Hämta Colin och hemma idag var pappa. Colin hjälpte pappa, jag hämtade Hannah, tog henne till dans när Julie och Allie kom hem. Hämtade Hannah från dans och sedan har jag bara tagit det lugnt. Är så utmattad så hoppas att jag kan få till en tidig kväll.

Imorgon blir det förhoppningsvis gymmet (har dock en blåsa som PLÅGAR mig). Ingen stickning för den är inställd, tur de för jag har inte stickat så mycket. Dessutom behöver jag den tiden för att läsa läxor. Ha det bäst folket! 

 


Kommer

Hej allihopa!

Jag lever och har haft en toppenhelg! :) Igårkväll när jag skulle blogga låg blogg.se nere så mina planer gick inte att genomföra. Nu ska jag iväg till gymmet men hoppas att jag hinner uppdatera er om mitt liv senare ikväll!

Ha en bra dag allihopa.

RSS 2.0