Tillbaka igen!

Nu har bloggen varit död länge, uscha mig! Men vad passar bättre att starta den igen om inte när jag är tillbaka i Luxemburg igen? Det var ju därför bloggen skapades, för att ni skulle få följa mina äventyr i Luxemburg. Ni följde mig trofast i ett år och nu är det ytterligare två veckors äventyr som ska dokumenteras.

Vad är det som händer tänker kanske en del? Luxemburg, vad gör hon där?

Jo, låt mig berätta. USA-planerna har inte klaffat så bra som jag hade hoppats men än är inte hoppet ute. Men i och med detta var jag lycklig när extramamma Annika ringde mig för ett par veckor sedan och undrade om jag inte kunde komma ner till Lux under två veckor för att hjälpa henne med barnen medan extrapappa Mathias gör en del affärsresor. Som tur var stämde allt för mig och resan kunde genomföras och nu sitter jag här i mitt gamla rum och bloggar på min blogg som ingenting har hänt. Har hunnit ta igen förlorad tid med extraföräldrarna och snart väntar min säng (ni som vet hur stor den var, nu har jag bara halva! Den andra fungerar som soffa). Annika har lovat barnen att dom ska få träffa mig imorgonbitti så klockan 7 ska jag vara uppe, klarar jag det?

Under resten av dagen ska jag se till att hinna utföra lite ärrenden, måste handla lite schampoo och sånt nödvändigt. Sedan ska eftermiddagen spenderas i det huset som jag också spenderade en massa tid i förr, nämligen Leanders eller Elins gamla familj. Ska få träffa hennes små killar och deras manliga au-pair, spännande. Ni ska få veta hur det gick senare.

Hur som helst, nu vet ni alla att jag är här och att resan har gått bra! Ha det bra allihopa och lev väl..

RSS 2.0