Vad ska man säga?

Trodde att går dagen skulle bli en toppendag, men vad fel det kan bli..

Lördag
Vaknade med ett leende på läpparna, huset var tyst och jag kunde göra precis vad jag ville. Bytte i alla fall om och begav mig ut på en löparrunda. Kom hem och degade bra länge innan jag till slut hoppade in i duschen. Fixade lunch, tvättade kläder gjorde mig iordning och åkte sedan för att handla det sista innan jag skulle åka och hämta älsklingen. Åkte från Lux strax innan fem med musiken på hög volym i den lilla blå bilen. Räknade med att komma i tid till Hahn så älsklingen skulle slippa vänta och allt verkade gå helt enligt planerna. Då får jag ett sms av Anders att dom troligen blir försenade för att det är så dåligt väder, sen kommer ett till att Frankfurtplanet blivit tvugna att landa på Landvetter istället för Säve på grund av vädret. Men min inställning är fortfarande positiv och jag är inställd på att få vänta lite i Tyskland. Men det gör inte mig nått, den som väntar på nått gott.. ja ni vet! Då ringer en ledsen raring från Sverige och säger att planet är inställt och att han inte kommer förrän imorgon (idag, söndag). Jag trodde inte på honom, hade svårt att fatta att vädret kan vara så annorlunda i Sverige, vi har ju nästan vår i Lux. Men så var det, inget plan skulle lyfta och han kunde inte komma med nått plan direkt till Lux heller. Så där satt jag på tyska motorvägen och fick vända bilen och åkte svärandes åka hem igen. Tårarna rann på mig (hos Anders också tror jag?), vi som hade planerat detta så bra! Men det fanns inte så mycket att göra. Här hemma kollade jag om jag inte kunde komma med ett plan till Sverige idag söndag men priserna var hutlösa. Så efter en del samtal med Anders kom vi fram till att han ska komma idag söndag istället och nu sitter jag här och ska dega tills det blir dags att åka igen. Har kunnat förstå att vädret är bättre i Sverige så jag hoppas verkligen att planet kan lyfta som det är tänkt, ska bli så skönt att få träffa honom. :)

Så, planerna ändrades och jag lyckades klämma in mig på tjejmiddagen hos Emelie istället. God mat, gott sällskap och rolig underhållning, en bra kväll med andra ord, dock var tankarna hos dig Anders. Hade sedan också lyckats fjäska in mig hos Elin så jag fick spendera natten där. Kände inte för att ligga ensam i huset när jag varit så inställd på att Anders skulle vara där. Elin är ju så snäll så det gick bra, vi tog en frukost hos henne innan jag åkte hem.

Nu har jag precis skrivit ut alla biljetter och bokat den sista bussresan också. Allt är klart och redo, nu ska det bara packas lite kläder med hem också.


Vill också passa på att berätta om min o Majas lyckade kväll på svenska sportbaren Crossfire i torsdags. Vi träffades för att ta en 'after-work-drink' och bestämde oss för att gå dit, första gången för mig. Satt och kollade lite fotboll och hockey och beställde in varsit glas vitt vin. När bartendern (en supersnäll och gullig tjej) kommer med glasen säger hon att vi blir bjudna på dom av en amerikan som veckan tidigare suttit och pratat med Maja o Josefin, lyxigt eller vad? Vi pratar en del med bartendern och det visar sig att dom ska servera semlor dagen efter på lunchen. Så undrar hon om vi vill smaka på dom, Hallå, klart att vi vill det! :) Så vitt vin och semlor och gud vad vi njöt. När vi ätit och druckit upp kommer bartendern med två shottar som hon ville att vi skulle pröva, smarrigt värre. Kul att männen som satt brevid kommenterade att vi blandar vilt, vin, bakelser och sprit, haha. Så, när vi bestämmer oss för att gå behöver vi bara betala 2 euro, billigt eller vad? Vi ska definitivt tillbaka dit! :) Lyckad kväll med andra ord...



Fredagen gick mer eller mindre ut på att familjen skulle komma iväg till Österrike, det var det vi alla gick och väntade på. Tillslut var dom i alla fall iväg och jag åkte iväg för att inhandla frukost och sånt till älsklingen och mig.. Och lite gottit till kvällens mys med tjejerna. Vid åttatiden kom Maja, Elin o Josefin hem till mig och vi satt i soffan och myste och åt massa gottit onyttigt. Vid halvtio började filmen 'När lammen tystnar' som jag inte sett. Den var bra, lite småläskig men bra och han Hopkins är ju grym! :) Fast det roligaste är Elin story att när hennes bror var typ nio och deras mormor och morfar skulle passa honom så hyrde mormoderna en film, När lammen tystnar som hon då trodde var en naturfilm. Mormor försvann ut ur bilden och mitt i filmen så somnar morfar och där sitter nioåringen själv, men för livet eller vad? Stackars unge men så skoj story.


Nu blir det TV:n ett par timmar och sedan äntligen lite tid med älsklingen, längtar!!


Jag lever!!

Det finns en del att berätta så här kommer en tydlig punklista!

  • Min Dator Kraschade i Fredags.
    Okej, kanske inte kraschade men fick sitt asbolut värsta ryck någonsin och gjorde mig så rädd att jag näst intill började gråta i måndags när den fortfarande inte kommit tillbaka till sitt vanliga jag. Det är såklart anledningen till den glesa rapporteringen här. Hur som helst, efter lite tips från Mathias som inte fungerade letade jag upp nummret till svenska supporten. Självklart var den stängd när jag väl hittade rätt. Tisdagförmiddag ägnades sedan åt att tala med Tony, en mycket trevlig kille på HPsupporten. Han räddade mitt liv och mina tårkanaler när han berättade att han skulle hitta alla mina bilder som jag för evigt trodde var väck (eller iaf en del av dom). Sedan förklarade han hur jag skulle göra och nu sitter jag här med en fabriksinstallerad dator fast med alla mina älskade bilder. Alltså, jag är en lycklig människa och evigt tacksom mot HP och Tony!
  • Fredag - Dagen
    Jag och Elin begav oss mot Howald, fixade skidor till henne och vi verkade mycket proffsiga där i uthyrningen. Innan detta hade vi handlat och när klockan var elva (jag fattar inte hur det gick till!) var jag i alla fall på terminens sista kurslektion. En timme sen men det gjorde nog inget. Läraren var extra underlig (troligen på grund av att det var sista gången). Han dels använde mig som objekt när han skulle visa hur man skulle förföra någon, sedan kallade han mig för gumman/raring.. Jaja, troligen (förhoppningsvis) sista gången jag träffade honom. Tror det blir ny lärare till nästa kurs som inte börjar förrän mars.
  • Fredag - Kvällen
    Lugn eftermiddag med barnen, Amélie åkte på party och jag och Max var själva ett par timmar. Elin kom och vi började med maten medan Max fick spela DS. Det blev tre-rätters, till förrätt sparris på parmaskinka och parmesan. Till varmrätt tre pajer, tacopaj, ost-skinkpaj och ost-broccolipaj! Efterrätt blev päronhalvor med After Eight och vaniljglass, dom hade aldrig ätit den klassikern innan! Hur som helst, maten var lyckad alla var nöjda, är ni inte förvånade att JAG (med lite hjälp av Elin) lyckades sätta ihop en ätbar tre-rättermiddag? Blev också lite tittande på Let's Dance innan vi diskade och packade bilen. Innan vi la oss hann jag fixa en skiva med musik och lägga in rätt adress till hotellet på GPS:en.
  • Lördag
    Vaknade vid 5.00 och lämnade Luxembourg vid 05.30. Tog en frukost på en mack och käkade godis i massor innan vi kom till de franska bergen och de snötäckta backarna. Hade liftkort, kläder (fula sådana ska tilläggas) och skidor på oss och befann oss i backarna vid tio-tiden. Åkte i timmar trots smärta i fötterna och ihärdigt snöande. Men vi svenskar är väl inte klena? Stället var HUR bra som helst, massa backar, massa liftar och massa snö, kan det bli bättre? Alla ni tjejer i Lux, vill ni åka skidor en helg, åk till La Bresse!! Tog lunch i backen och åkte ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka och kolla in hotellet. Tanken var att vi skulle åka tillbaka till backarna sen och åka lite kvällsåkning. Saken var bara den att hotellet låg långt ut i skogen (åt Fanders alltså), vi åkte i säkert en timme och kom till slut in på en liten traktorväg där man knappt kunde få möte och där det rekommenderades att använda snökedjor, Yes! :) Jag var helt övertygad om att vi var helt fel och när jag nästan skulle stanna och plinga på i ett hus och be om hjälp ser vi skyltar till vårt hotell. Får möte och dom säger att vi inte ska köra längre utan snökedjor, vi kör en bit men ställer oss ändå en bit från hotellet, för säkerthetsskull liksom. Hotellrummet å andra sidan vägde upp mot hotellets läge, hur mysigt som helst. Vi tog båda två varsitt varmt bad och värmde upp oss ordentligt innan det blev en supergod middag i hotellets restaurang. Var tillbaka på rummet vid halvtio när båda slockande på överkastet. Elin väckte mig vid midnatt med repliken:
    -Stina, jag tror att vi ska ta på oss pyjamasen.
  • Söndag
    Upp i ottan igen och frukost på hotellet innan vi checkade ut (och ärligt blåste ägaren på ett par euro, vi var ju utlurade mitt i skogen!!). Skidor på och i backen vid halv-elva. Solen sken, vi var på bra humör, tog fikapauser i backen och åkte och skrek hur mycket vi älskade våra liv. En underbar dag med andra ord! Lunch i backen och massa korttagande, härligt. Efter många timmar (men ändå allt för få) var det dags att packa in oss i bilen och åka hem igen. Mycket bilar på vägarna men vi svängde in i franska staden Nancy för lite kvällsmat innan vi kom till Luxembourg vid halvtiotiden på kvällen. En helhelg med andra ord, men en helt toppen, underbar och bästa helgen på länge-helg! :) Tack Elin för alla goa skratt, för alla minnen och för dig!
  • Barnen under veckan
    Har jobbat väldigt lite denna veckan, pinsamt lite när jag tänker efter.. Barnen har som vanligt varit underbara! Imorgon kommer Elin med sina två så det blir lek för hela slanten och sen på fredageftermiddag slutar jag tidigt..
  • Träning
    Haft en bra vecka med träning. Två gånger på måndag, en på tisdag och en idag. Hoppas på en springtur imorgon om det inte regnar.
  • Planer
    Familjen åker till Alperna (Österrike) på fredageftermiddag och jag är ensam i huset till lördagkväll. Vet inte vad jag ska göra då, troligen slappa och ladda för nästa vecka.
  • Världen Bästa Kärlek
    Anders kommer med flyget på lördag, vi har ett par underbara dagar här i Lux innan vi tillsammans åker till Sverige på tisdag. Får se vad som hinns med, vi ska i alla fall åka skridskor när Anders är här så han kan få dra runt på mig. Haha. Längtar tills du kommer raring! Vill också att alla som läser ska veta att jag fick blommor av kärleken på alla hjärtans dag i lördags, nu är ni allt avis va? Han är underbar han..
  • Sverigeplaner
    Kommer alltså till Sverige på tisdag. Alla vänner där hemma, jag räknar med att träffa er en massa! Ni har väl tid för mig va?

Det var allt för nu. Jag har fortfarande planer för att lägga upp lite ABBA-bilder och nu då också lite skidbilder, håll ut! :) Puss på er alla..



Nytt Inlägg

Nu har jag haft det sådär skönt utan bloggen ett par dar och då blir det alltid värre när man kommer tillbaka och ska försöka återberätta allt. Tar det inte detaljer och ska kanske försöka skärpa mig lite..

I måndags möttes Maja, Sara och jag på kursen, sista veckan hade börjat! På något underligt sätt hann vi med en fika där på förmiddagen innan Maja och jag tränade lunchfriskis. Lugnt en stund här hemma på eftermiddagen innan jag åkte och hämtade barnen och annika. Vi kom hem allihopa och tog det lungt bara tills det var kvällsmat. Under eftermiddagen hade det snöat lite grann, bara lite flingor så.. men under maten började det snöa på riktigt, stora blöta flingor. Trots detta trodde jag att jag kunde åka o träna, Annika sa att jag skulle ta stora bilen och det gjorde jag. Det första som händer är att jag slirar ner för backen och inser att det INTE går att göra den "farliga" svängen runt. Bestämmer mig då för att ta vägen genom centrum (skulle hämta anna), men när det är köer i hela backen upp och folk som bara spinner i snön inser jag att det inte funkar. Vänder bilen, och ringer till Anna och säger att det inte funkar i vädret innan jag åker tillbaka hemåt. Vågade inte åka upp för backen och sedan ner för vår branta så jag ställde bilen nere vid ån och gick hem i snöovädret. Det beslutet var nog ett av de mest vuxna jag har gjort i mitt liv. Annars vore det så typiskt mig att bara 'ähh det löser sig' och åka vidare, men jag gjorde inte det och det är att ta ett steg närmare vuxenlivet, haha.. Alltså blev jag hemma och tog det lugnt den kvällen..

tisdagen var det kurs innan jag hämtade barnen och Annika och vi åkte hem och åt lunch. Sedan körde jag Max på piano och satt och läste i bilen. När vi kom hem från pianot hoppade barnen och jag in i bilen igen och åkte in till stan. Max skulle ha utklädningskläder för det är karneval här nästa vecka och Amélie skulle ha PetShops för sina egna pengar. Ja just det, Max skulle ha någon radiostyrd helikopter också, som Elins barn har.. Max kom hem med en ninjadräkt, dock ingen helikopter.. Amélie kom inte hem med PetShops men med en elefant för 35 euro. Hon älskar den men nu är alla hennes sparpengar slut, något som inte oroar henne. Max var helt chockad att jag hade såå mycket pengar och tyckte absolut att jag skulle köpa ett tevespel till honom. Och verkligen inte lägga det på en massa kläder och skor.. Kom till slut hem, åt och jag kom iväg och tränade..

Onsdag var det återigen kurs.. Men en rolig lektion. Vi delade in oss i par och sedan fick hälften av oss gå ut.. Jag var en av dom och fick stå i korridoren med de tre bulgarerna och han från kosovo och dom stod och pratade på ett språk som jag inte förstår. Kul ja. Hur som helst, jag var andra person att få komma in i klassrummet. Vi håller på och lär oss riktiningar och sånt så hälften av klassen hade byggt upp en bana med bänkar och stolar som jag nu skulle ta mig igenom, med en bindel över ögonen och med min partner som guide. Jag fick inte nudda något, dock gjorde jag det men det var så roligt.. I slutet av banan skulle man sätta sig ner och läraren frågade vart i klassrummet jag var. Jag berättade och när jag tog av bindeln satt jag precis tvärtemot vad jag trodde. Men Gud vad kul det var alltså. Efter kursen åkte jag och hämtade Amélie och Wilma som lekte här under eftermiddagen. Vi mötte upp Wilmas mamma på skolan när vi hämtade Max och under kvällen åt vi köttfärssås som jag gjort under eftermiddagen. Också läxor, dusch och TV-tittande hanns med innan Max fick läsa på sitt rum och jag för Amélie tills Annika o Mathias kom hem från träningen. La mig tidigt den kvällen. Skönt det..

Måste berätta en annan sak som hände under onsdagen. Jag ställde min klocka för tidigt, en hel timma. Så när jag var sminkad och skulle äta frukost insåg jag att jag var lite tidig. La mig en timma innan jag gick ner igen. Sen körde jag Annika till jobbet vid nio för jag skulle göra lite ärrenden innan kursen. Det var is på rutorna på bilen och jag skrapade för fulla muggar. En dörr hade fryst igen också. Hur som helst, vi kom iväg och efter en stund ser jag att ikonen för 'öppen dörr' lyser, ja men det måste vara den som frusit säger jag och Annika eftersom båda varit och rykt i den. Lämnar av Annika vid hennes jobb och hon går ut. Då ska hon stänga den där dörren som var öppen, hon öppnar och stänger men lampan slocknar inte. Hon tar bagaget och dörren bakom mig också medan jag kollar min. Till sist kommer vi på att det såklart är hennes dörr eftersom den stått öppen medan hon var runt bilen, kul eller vad? Haha.. Åker sedan till Auchan, lyckas bränna en 50-eurosedel på tre klänningar och ett skärp. Me like! :)

Idag är det torsdag. Skulle gjort ett ärrende idag på morgonen men affären öppnade aldrig så jag kom försent till kursen istället. Gahh.. Idag hade vi en lång diskussion (hela lektionen) om nått prov, jag var inte delaktig utan satt bara där, kul eller inte.. Åkte och hämtade barnen och fick med mig Elins Johan också. Lek hela eftermiddagen lång och när Johan åkte hem läste jag och barnen den nya Bamsetidningen. Spelade lite spel innan jag bytte om och var ute o sprang. Redigt eller vad? Sedan var det dusch och mat innan jag stressade iväg till Auchan och skulle handla för middagen imorgon. Jag och Elin ska göra trerätters här hemma hos mig till min familj, mysigt va? Saken var bara att Auchan stängde när jag kom, irriterande eller vad? Så nu är jag hemma utan mat, jag och Elin får fixa det imorgon..

Just det, imorgon blir det då mathandling och skidhyrning, kurs, barn under eftermiddagen och sedan middag på kvällen och såklart Let's Dance. På lördag bär det av tidigt för min och Elins del, då far vi till skidbackarna i Franska La Bresse för två dagars skidåkning. Ska bli så förbannat kul! :) Vi har bara fula kläder och jag kan knappt åka, kan det bli bättre? Dessutom kommer Elin att åka ifrån mig, vi kommer vara grymma! :)

Nu blir det snart sängen.. Natti..

Helgen

Helgen är över och det är måndagmorgon och snart dags för kursen. Slutar på fredag så nu är det sista måndagen med denna gruppen.

Helgen annars... var ju oväntat barnvakt i lördags. Detta resulterade i att jag inte hann hem till Sara och mysa med tjejerna men också att Tobias inte kom och hälsade på. Eventuellt skulle han ha kommit lördagskväll om jobbet i Belgien hade gått bra. Sedan skulle han åkt tillbaka på söndagen men det blev alltså inte så.

Var hos familjen vid sex, två barn, en 5-åring och en 2-åring med blöja!! Slapp i alla fall byta, kan ju inte det där. När den lilla hade lagt sig, efter en del gnäll så kollade jag och den stora på en Bratzfilm. Haha. När hon sen också la sig satt jag själv uppe och kollade på en annan film. Vid tolv kom föräldrarna och jag fick 50 euro i lön. Snålt! Skulle lätt haft en 10:a i timman = 60 euro plus 10 euro till för att det blev med så kort varsel. Men så går det när man inte gör upp sånt i förväg!! Kom i alla fall hem och somnade skönt i sängen.

Söndag var det träning och efter det bara slappande i soffan hela eftermiddagen. Kollade Råttatouille, en av barnens filmer. Tyckte om den! :) Sen kom familjen hem och dom hade haft det toppen i backarna. Jag kollade reprisen av melodifestivalen och helt rätt låtar gick vidare till globen måste jag säga! Sen hände det inte så mycket mer. Inget Italiano alltså.

Nu måste jag få på kläder, vi hörs senare..

Förresten, lyckats fixa Microsoftpaketet nu, älska hur teknisk jag är! :)

Nya lördagsplaner

Hinner inte lägga in några bilder från ABBA nu tyvärr.

Skulle idag egentligen spenderat kvällen hos Sara med lite folk och kollat medodifestivalen och myst. Istället ska jag iväg och sitta barnvakt i en familj, något jag egentligen inte vill men kunde inte säga Nej. Dom hade ingen annan och jag kunde bara inte med och vara anledningen till att föräldrarna inte skulle kunna göra vad det nu är som ska göras ikväll. Hoppas dock hinna hem till Sara en lite stund..

Dagen annars har varit bra. Jag och Sara har varit runt lite och tittat i affärer och fikat. Mys mys..


Ha en bra kväll folket..


Lyckorus!

ABBA-konserten var så förbannat jävla bra!! Befinner mig i ett lyckorus nu. Mitt under konserten känner jag bara en sådan lycka, stå där med en massa vänner,en massa annat folk och lyssna till underbara ABBA-låtar. Och jag har aldrig varit ett stort ABBA-fan. Men lyckan har hållt i sig och jag är bara allmänt lycklig nu idag när jag går och lägger mig.Tog för övrigt en snabb drink på Bananas tjejer innan jag åkte hem, självklart tillsammans med några andra. Är inte så patetisk att jag sitter och super ensam..än.

Hur som helst,bästa kvällen på evigheter (känns det som). Tack alla underbara LUX-männsikor som var med.. Och imorgon kommer det kanske bilder.. Vem vet?

Förresten, framför oss idag satt det ett gäng pensionärer. Dom kolla konstigt på oss en början när vi stod upp till vissa låtar och gapade med. Efter ett tag blev dom inspirerade av oss och ställde sig upp dom också. När konserten var slut säger en av dom på franska:
- Det var kul att ha en konsert framför sig och en bakom sig.
Dom blev mäkta impade när vi sa att vi är från Sverige, älskade dom små tanterna.
Och älskar alla er som var med och gjorde kvällen så förbannat bra! :)

Dansen

Ingen hit för min del. Jag tränar för att bli trött men det blev jag inte av detta och dessutom kändes det verkligen inte som min grej. Men det är okej, man kan inte gilla allt och jag gav det ett ärligt försök. Nu vet jag att jag inte ska gå på det passet om det inte krisar. Det var inte så att det var dåligt på något sätt, bara inte min grej. Dom andra verkade ju gilla det.

Imorgon blir det snabbmat, skridskor och ABBA! :)


Ändrade Planer

Vet vi vad? Imorse när jag gick ner hörde jag att TV:n stod på, inget bra tecken. Det visar sig att Amélie hade ont i halsen och inte skulle till skolan. Alltså blev vårt barnkalas inställt. Synd eller vad? Tror att jag såg fram emot det mer än Amélie så jag tog det ganska hårt, haha. Förmiddagen spenderades i alla fall framför TV:n och Barnkanalen. Amélie och jag låg och myste, jag sov och hon kollade. Vid elva ville hon stänga av så då gjorde vi det. Sedan var det pyssel för hela slanten, i flera timmar satt vi. Och vad fina grejer vi gjorde också, har man tur kan man kanske få ta del av det någon dag! Vi pysslade i alla fall långt in på eftermiddagen, hann äta lite också innan vi bestämde oss för att plocka ihop och spela ett spel. Ja, sen var klockan helt plötsligt så mycket att det var mat och hela den karusellen. Nu sitter jag här med mat i magen, har svarat på lite mail och har fler att skriva. Kvällen ska spenderas med träning, en nytt danspass med Friskis som verkar spännande. Ska se vad det är för någonting. Kanske gör en update om det sen när jag kommit hem..

För övrigt måste jag berätta om dagens stora höjdpunkt. Det ringde på dörren och jag och Amélie öppnade. Det var brevbäraren som hade med ett stort paket som han inte fick ner i brevlådan. Också en del andra brev, ett till mig med bekräftelse om min nya kurs i vår. Men när jag tittar på det stora paketet så ser jag att det är till mig! Jag blir så glad när jag får post och desto gladare när man ser att det är från Sverige som detta var. Min lilla underbara mamma och pappa har skickat ner våran lokaltidning med en artikel om bästa bästa Thersese och hennes fik! Dessutom en Veckorevyn och gott svensk godis, ni gjorde min dag underbar mamma o pappa!! Och Therese, jag blir så stolt när jag läser om dig, kommer snart och smakar på sortimentet, du är grym!


Catch Up

Måndag

Tog ju bussen till skolan på grund av snökaoset (som för övrigt hade blivit slask). Vad händer när jag går upp till bussen tror ni? Jag går helt oskyldigt på trottoaren när en stor plogbil kör upp bakom mig och skvätter ner mig med en massa slask! KUL.. Eller inte.. Så blöt om ena sidan står jag sen och väntar på bussen som för övrigt är 20 minuter försenad. Gahh. Kommer till slut till skolan men läraren inte kommit så det gör ju inte så mycket. När han väl komer är det ju inskrivning till de nya kurserna som gäller. Jag hade ju velat gå en konversationskurs tisdag, onsdag, torsdag i veckan så man får prata mer och lära sig viktiga och användbara fraser. Nu fanns det inte någon sådan kurs och jag ville inte gå som innan, varje dag så resultatet blev en skrivkurs på måndagar och fredagar. Helt tvärtom vad jag egentligen ville. Jag pratade lite med Annika och det känns ändå helt okej, detta kan faktiskt bli ganska bra.. Gick lite tidigare från kursen för att åka med Elin till IKEA i Belgien där hon handlade skrivbord och smågrejs och jag lite galgar och te. Tog en lunch där också innan vi åkte hem igen. Var hemma en stund innan jag åkte för att hämta barnen. Kvällen blev lugn med middag och träning.

Tisdag

En vanlig lugn och enkel tisdag. Kurs och barnhämtning och medan Max var på piano pysslade jag och Amélie ett jättefint tackkort till Annika o Mathias för restaurangbesöket i helgen. Sen när Max kom hem satt vi alla tre och färglade olika teckningar, det är så kul. :) Sedan blev det lite spel innan kvällsmaten och sedan för min del också träning.

Onsdag

Det är idag det.. Inget speciellt egentligen. Kurs och sedan hämtade jag Amélie och Wilma. Vi kom hem och åt lunch och sedan lekte dom två hela eftermiddagen. Dom leker så bra och är så söta. Jag satt med dom lite när dom lekte och sedan råkade mina ögon falla ner lite och jag slumrade väldigt lätt. Då frågar Wilma om jag vill att dom sänker musiken (dom lekte disco), sött eller vad? När Wilma sen åkte hem kom Max och det blev läxläsning för hans del och färgläggning för min och Amélies. Sedan åkte Annika o Mathias och tränade och jag och barnen åt kvällsmat. Sedan genomförde jag och Amélie en rekordsnabb dusch, snabbast i hela världen innan vi alla tre satte oss och tittade på en film. 'Alvin och gänget' heter den, supersöt, absolut värd att se. Handlar o tre jordekorrar som sjunger, se den! Hur som helst så kom Annika o Mathias hem tidigt så jag hann också åka och träna. Skönt men jobbigt..

Imorgon ska jag och Amélie på barnkalas, spännande.


Snö i Lux

Igår bröjade det dala lite snöflingor, dom la sig aldrig riktigt på marken utan var sådär söta i luften ni vet. Idag när man vaknar är det snö ute, skulle kunna tro att julen står och väntar utanför dörren. Denna snö resulterar också i att jag ska ta bussen till franskan idag. Ska gå upp till busshållplatsen snart. Har en viktig dag på kursen idag, vi ska skriva in oss till vårens kurser. Jag ska i alla fall se till att jag inte läser alla dagar i veckan. Får dock se vilken sorts kurs det finns. Efter dagens lektion tar jag nog bussen hem igen, kan inte komma på hur jag skulle kunna ta mig till lunchfriskisen utan bil nämligen, får bli ett pass ikväll istället. Förresten så har jag träningsverk i benen, Jag älskar det! :)

I lördags var jag ju som sagt på restaurang och sedan hos Elin. Maten var god så det var lyckat där och sedan hade jag och Elin jättemysigt hemma hos henne. En bra och lugn lördag alltså.

Söndagen blev också lugn. Gick upp vid elva och åkte för att träna vid tolv. Kom hem samtidigt som familjen åkte för att åka skridskor. Dom hade lämnat våffelsmet till mig så under eftermiddagen käkade jag våfflor och kollade på serien som jag kollat på mycket nu det senaste. Fick boken Läppstiftsdjungeln i julklapp och när jag läste ut den fick jag veta att dom gjort en serie utefter den boken. Så den har jag nu kollat på och igår såg jag klart sista avsnittet. Känns lite sorligt att jag inte ska se mer av personerna i serien nu.. :( Men men, jag hann också till Italiano igår, vi var inte många, bara fyra svenska och två finska tjejer. Men det var bra, skönt att komma ut lite och skönt att träffa lite folk. Åkte i alla fall hem tidigt och här hemma tittade dom på Madagaskar 2 som jag ordnat. Barnen tyckte det var jättebra.. Resten av kvällen blev lugn. La mig ganska tidigt också för den delen, skönt med lite sömn..

Hur som helst, ha en bra dag allihopa!

RSS 2.0