Sista natten..

Det är sent, jag vet! Har kommit hem från bion nu, en film jag sett innan. Gick inte för bions skull utan mer för sällskapets och det var MYS! Annars så har tisdagen var lite annorlunda. Gick upp imorse och sa hej-då till Mathias som åkte till Sverige och som jag inte vet när jag träffar härnäst (gäller ju egentligen hela familjen). Sedan körde jag barnen till skolan, kom hem och hämtade Annika (vi hade bara en bil för Mathias tog en o Annika hade städat undan lite under morgonen). Hon släppte mig på Auchan och jag köpte födelsedagspresenter till Amélie som fyller 6 på söndag, pussel blev det. Sedan satte jag mig med min bok på ett fik för att få tiden att gå. Det var visning på huset idag och jag skulle hålla mig därifrån. Sedan får jag ett sms av Annika att det ska vara en visning till lite senare idag så jag fick sitta på fiket i typ en och en halv timma, tur att man hade en bok. Tog sedan bussen hemmåt och insåg i detta kostymland att jag gillar välklädda killar, det ska jag komma ihåg tills nästa gång det ska raggas! ;)

Kom hem men insåg att visningen inte var klar så jag stod ute en stund och njöt av det fina vädret! Till slut gick jag in ändå och började förbereda för lunchen. Vid halv två kom Annika med barnen, dels mina och sedan också Elins. Henrik (au-pairen) kom sedan också och vi satte oss alla och åt, färdigköpt lasagne blev det, tänkte inte försöka mig på att imponera på Henrik med min delikata matlagningen eftersom han har visat att han är duktig på såntdär! HAHA. Barnen lekte i alla fall resten av eftermiddagen och tiden gick så fort så. Sedan åkte de andra hem, kramade om dom alla tre, vet inte när man ser dom igen! Annika fixade middag och efter det åkte jag alltså på bio. :)




Gårdagen var inget speciellt egentligen. Eller ja, jag mötte ju upp Inga o Aristea för en frukost på stan och OM vi blev mätta eller? Hur mycket saker som helst och gott var det också. Satt och snackade bort två timmar innan det var dags att ge sig hemmåt igen. Hann med lite ärrenden och köpte faktiskt en berlock till mitt Tomas Sabo-armband, ÄLSKA! Var hemma för att ta emot samtal från USA och familjen jag tidigare pratat med. Har pratat med föräldrarna två gånger och au-pairen en gång. Mamman i den familjen har också pratat med Annika. Seriösa med andra ord, ska få veta i slutet av veckan om jag får de, ni hoppas för min skull va? JAG VILL!

Gjorde lite mer ärrenden innan jag hämtade barnen och tog hem dom. Det hände inget speciellt på kvällen. Jag var bara hemma och tog det lugnt, packade lite och så.


Imorgon åker jag alltså ifrån Lux än en gång. Jag ska inte säga att det är extremt jobbigt att lämna dom, det är inte alls som sist. Nu har jag varit inställd på att bara stanna i två veckor men måste säga att de har gått så otroligt otroligt fort! Tar med mig många minnen härifrån, jag har träffat en massa nya och roliga människor, Tack alla ni! Bussen går vid 12 imorgon och innan dess ska jag självklart gå upp och säga hej-då till de tre som är kvar här hemma. Sedan ska det sista packas och sådär, tar bussen ner till stationen.


Nu är det verkligen sängen som gäller för min del. Vi hörs imorgon igen! Och förlåt för ett aningens trist inlägg..

Helgen.. (Inlägg för Heidi)

Här kommer en snabb resumé om helgen som så fort passerade.

I fredags gick jag upp för att köra barnen till skolan och allt det gick bra! På vägen hem stannade jag på Auchan och fick äntligen tag i min efterlängtade kakdegsglass, mumma! :) Den smällde jag i mig under förmiddagen samtidigt som jag kollade på diverse serier, en lugn förmiddag med andra ord, jag var nöjd! Sedan hämtades barnen och vi kom hem för lunch. Efter det packades väskan och vi tog oss till skogen för att gå mulle. Det var bra, till och med jag hade trevligt sällskap i form av diverse mammor. När vi till slut kom tillbaka till bilen igen var tanken att vi (barnen och jag) skulle på resturang tillsammans med Annika, men barnen var för trötta så Annika fixade lasagne till oss när vi kom hem. Jag gjorde mig iordning för en utekväll, resultatet ser ni här.



Sedan åkte jag för att krasha ytterligare en fest(jag börjar bli hejare på dethär, haha). Jag hade bjudit in mig via Heidi som ni ser här.

 (sorry för bilden Heidi)

Det roliga med Heidi är att det under kvällen kom fram att hon har läst min blogg, haha, hur är det möjligt liksom? Hon hade viljat läsa om någon som jobbade som au-pair i Lux o googlat detta och kommit in här till mig. Hur roligt är inte det liksom? Därför är detta inlägg tillägnat henne och här kommer en bild på oss två ihop.



Med på förfesten var också Sofie och Cindy och vi hade de supertrevligt. Här kommer en bild på gänget.



Vi lyckades hinna med bussen in till stan och började på ett ställe med dyra drinkar, men de slank ner dom också. Satt och umgicks ett tag där innan vi drog vidare och tog en shot på ett ställe innan vi kom till K'ramba. Där var det Au-pairfest och billigare (läs nästan gratis) så det slank ner en del dricka där också. Träffade lite andra tjejer också och jag hade det trevligt. Kvällen slutade på oväntat sätt och ställe men det behöver vi inte gå in på här. Jag var nöjd med utgången i alla fall.




Lördagen blev sedan lugn, väldigt lugn. Så lugn att jag till slut fick vrålstressa till middagen på resturangen ihop med familjen. Hann och blev bara lite försenad och vi hade det så trevligt. Jag älskar dessa männsikor! Kvällen spenderades sedan framför TV:n med desperata heja-rop men till ingen nytta. :(


Söndag är det idag och jag gick upp imorse för att passa Amélie en stund. Det gick lika lätt som vanligt och sedan åkte vi för att hämta Max på fotboll och köpa blommor. Väl hemma var maten klar, lyx va? På eftermiddagen åkte vi till Parc Merveilleux, ett zoo en bit utanför stan. Supermysigt med en del djur och roliga lekplatser. Barnen lekte glatt fast det regnade. :) Till slut var vi så frusna så vi åkte hem. Skulle ta vägen förbi Quick så Annika skulle slippa fixa mat här hemma. Men då är barnens kycklingnuggets slut så Annika fick laga mat ändå stackarn. Hade också tänkt att åka till Italiano med "the oldies" men de planerna ställdes in. Istället åkte jag på bio, District 9, science fiction är inte riktigt min grej om vi säger så. Men jag var supernöjd med denna kvällen ändå! :)


Imorgon är det måndag igen och vid nio ska jag möta "the oldies" (älskar det uttrycket) för frukost inne i stan. MYS!

Hörs mer imorgon alla mina läsare, natti! :)

Jag lever!

Jag lever men orkar inte berätta om allt skoj nu. Ska försöka ta mig tid och göra det imorgon. Det har varit en rolig fredag och världens slappaste lördag! Imorgon är det lite jobb och sedan zoo på eftermiddagen. Hoppas att kvällen spenderas lite med "the oldies" och sedan kanske också med en ny kontakt. Vi får väl se..




Bjuder på denna bilden från igår! Och Hedi, imorgon kommer ditt inlägg!

Bilder..



Dagens Stina, söt blus eller vad? Jag älskar den (vet att du inte gör det Elin!)
Tog sovmorgon idag och tittade lite på en serie innan jag gjorde mig iordning och sedan åkte för att hämta barnen och lämna dom hos ett par kompisar. Blev kvar där en timma och pratade med mamman. När jag åkte därifrån skulle jag på glassjakt, närmare bestämt en Ben & Jerry Kakdeg, yummie. Åkte till slut till Auchan och vad händer när jag ska betala? Jag har inte med plånboken, pinsamt eller vad? Ännu värre var när jag skulle gå tillbaka med glassen så möter jag en pappa till barn som jag känner, engelsman. Vi börjar prata och när de kommer fram att jag glömt plånboken säger han att han kan betala, NEJ! Det hade varit äckligt pinsamt. Hur som helst, vi pratade en stund och sedan åkte jag hem (tomhänt) och hittade plånboken på sängen, haha. Utan glass alltså, det får bli en annan dag. Just nu är Annika och hämtar barnen, ska hjälpa henne när dom kommer hem. Blir favvokyckligen ikväll, lycka!

Här kommer lite bilder från igår. Platshandskar när man tankar är verkligen toppen, slipper man lukta äckligt om händerna sedan. Varför finns inte det i Sverige? Sedan den goda frukten också, mumma! Och Stina vid lilla blå, den är till dig Elin, haha. Hörs senare..


     
  


Ta igen..

Jaha ni. Nu får jag ju ta igen för gårdagen också. Vet ni varför jag inte kunde blogga igårkväll? Internet fungerade inte. SÅ jobbigt!

IGÅR
Iallafall. Efter att jag åkte o hämtade barnen igår blev det ju mat på snabbmatskedjan Quick för oss tre. Barnen åt som hungriga vargar, bra det! Sedan körde vi till Max piano och efter det åkte vi o handlade lite. Barnen fick sina ballonger och sedan kunde vi åka hem till huset som då var färdigtvisat. Jag gjorde fruktsallad som vi alla fyrade smaskade i oss. Sedan kollade barnen på TV och Annika fixade kvällsmat. Sedan kom då samtalet från USA och den svenska au-pairen i en familj som eventuellt är intresserade av mig. Vi pratade i en timme och hon var jättetrevlig. Familjen verkar underbar men det är en hel del jobb som man måste vara beredd på. Trodde igår att jag skulle få en ganska rejäl löneökning jämfört med här i Lux men fick precis ett mail från förmedlingen i USA att jag antagligen inte kommer få så mycket. Jaja, vi får se. Det gick bra iallafall.

IDAG
Idag tog jag en liten sovmorgon men vid nio hoppade jag in i duschen här uppe för att städerskan höll på i mitt. Vädret har varit toppen idag och eftersom barnen gick lång dag har jag roat mig själv. Jag har åkt runt i HELA Luxemburg och tittat på kläder och skor men INTE köpt någonting, nu är ni allt förvånade va? Käkade lunch ensam på Pizza Hut med en bra bok som sällskap, inte alls fel. Var ju tvungen att äta en Barbeque Elin! Sedan åkte jag till affären och köpte lite frukt, färdigskuren kiwi och jordgubb med gaffel till. Jättesmidigt. Den satt jag och mumsade på samtidigt som jag läste min bok utanför barnens skola och väntade på att dom skulle sluta. (satt såklart i bilen!) Barnen kom ut och vi åkte hem. Max satte sig med sin läxa och Amélie lekte på sitt rum och jag fixade lite mat. Köttfärssås med pasta, min mest avancerade maträtt. Det blev helt okej och vi åt alla tre medan Annika var på träning. När hon kom hem hade jag hunnit städa undan i köket och se till att barnen hade borstat tänderna och var iklädda pyjamas. Hjälpte sedan henne att lägga barnen och sedan har jag suttit och njutit av att Internet är tillbaka.

Nu väntar sängen. Ska fixa lite bilder imorgon så ni får se lite. Ha de så bra. Natti.

Tid över..

Jag vet inte vad jag ska göra så jag slänger ihop ett snabbt blogginlägg. Om en timma ska barnen hämtas från skolan så då ska jag se till att vara där. Vad jag ska göra innan vet jag inte riktigt, är liksom inte tillräckligt med tid att göra något speciellt. Jag var i alla fall uppe tidigt imorse och såg till att barnen kom till skolan i rätt tid och så. Roligt dock att jag tog fel nyckel till bilen imorse. Knappen som man öppnar bilen med på håll fungerade inte så jag stoppade in nyckeln i låset och låste upp. Vad händer då sedan när jag öppnar bagaget? Självklart går larmet!! Haha, panik. Fick springa upp och hämta den andra nyckeln men som tur var slutade det att pipa till slut. Barnen lämnades i alla fall och när jag kom hem sov jag en timma. Sedan plockade jag undan här på mitt rum och nere i badrummet så det ser bra ut till eftermiddagen. Kollade sedan på gårdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar, var inte så hemska som dom brukar tycker jag inte.

Ja, det var väl allt. Bloggar mer ikväll så får vi se vad som har hänt tills dess. Ha en bra dag folket, här kommer dagens.


ToppenMåndag!

Jag är lite rädd att jag gör många som läser detta avundsjuka men jag lever ta mig tusan världens lyxliv här nere. Ni anar inte hur toppen det är, och jag får typ be om jobb eftersom Annika gör allt för att jag ska ha det så bra som möjligt, snart går det till överdrift. Jag klagar inte utan njuter bara av att jag har hamnat så attans rätt i denna familjen.

Jag ska berätta om dagen. Till att börja med kunde jag ta sovmorgon (även om jag vaknade av att barnen skrek) och behövde inte hjälpa Annika med morgonen. Gick upp vid tio och begav mig ganska omgående ut i skogen för promenad/löpning. Lånade Annikas löparskor för att slippa skoskav. Kom hem och pratade lite snabbt med mamma innan jag hoppade in i duschen och gjorde mig sedan iordning. Sedan tog jag lilla blå bilen in till stan och mötte upp "the oldies" Aristea och Inga. Vi tre tog en lång lunch på Quick (snabbmatresturang)och pratade gamla minnen, familjeliv och en del om de nya tjejerna. Insåg såklart att de aldrig kommer få det så bra som förra årets version någonsin hade. Men men, det är inte lätt att ha de så bra, eller vad säger ni gamla luxare? När maten var slut och min parkeringstid nästan hade gått ut tog jag bilen till affären och skämde bort mig med lite choklad som jag åt framför datorn när jag tittade på halva Harry Potterfilmen. Sedan var klockan tillräckligt mycket för att jag skulle åka och hämta barnen (typ 16, bra tid att börja sin arbetsdag va?). Vädret var kasst så jag fick gå med Amélies lilla lilla lilla Pippi Långstrump-paraply, fint! Vi kom hem och jag hjälpte Max med läxan medan Amélie var så duktig så hon städade sitt rum. Annika kom hem och gjorde kvällsmat som vi fyra glatt käkade. Fixade undan efter maten och sedan kollade jag på andra halvan av Potterfilmen och nu sitter jag här! Förstår ni att jag njuter av livet?

Bjussar på två bilder av dagens klädsel, jag vet att jag är snäll!

  

Höll nästan på att glömma av! Pratade ju med en USAfamilj igår, jag var nervös som tusan men det gick bra! Vi pratade alla tre samtidigt, mycket smart! Dom hade en hel del frågor och jag svarade så gott jag kunde. Imorgon ska jag prata med deras svenska au-pair. Därefter får vi se vad som händer, jag tror att de har flera på gång så jag försöker att inte hoppas på för mycket. Skulle det vara så att jag har tur så jag får komma till familjen åker jag i januari. Så fortsätt att hoppas för min skull allihopa, JAG VILL DIT!

Nu ska jag nana snart för imorgon ska jag hjälpa till med morgonrutinen. Ska fixa frukost och så och sedan köra barnen till skolan. Därefter åker jag nog hem och gör något viktigt (läs: sova eller kolla på någon serie). Ska hämta barnen och alla vi tre ska till Quick och äta lunch och sedan ska Max på pianolektion och sedan handla lite. (barnen ska få ballonger, dom har längtat hela veckan) Sedan ska vi hålla oss ifrån huset ett tag eftersom de är visning av det (familjen ska ju sälja och flytta till Sverige nästa sommar) och jag vet inte riktigt vad vi ska göra den tiden. Det återstår att se. På kvällen väntar jag återigen samtal från USA då.

Tills imorgon, ha en bra natt!

Tidsbrist!

Att jag alltid ska misslyckas med mitt uppdaterande, men jag har faktikst bristen på tid att skylla på. Jag kan ju börja med att berätta lite om idag. Vaknade ganska sent med tanke på att jag var ute igår och säkert hade en och en halv flaska vin i magen (kanske är sådant man inte borde berätta, det gick iaf bra mamma!). Efter att jag hade gjort mig iordning blev det frukost/lunch (rester från gårdagens underbara middag) och lite datortittande. Sedan undrade Annika och Amélie om jag ville med till en park eftersom Max var hos en kompis och Mathias har åkt på den första resan och är borta tills på fredag. Jag hängde på och vi lekte i parken i lite mer än en timma. Amélie bossade runt på mig och Annika och det slutade med hinderbanor, snurrande, kullerbyttor och hjulande. Vi gjorde i alla fall alla andra i parken glada med våra akrobatiska trick. Sedan for vi och hämtade Max hos kompisen och här hemma har det varit läxläsning och middag nu. Om ett par timmar väntar jag på samtal från USA, håll tummarna för att dom vill ha mig!

Gårdagen då? Kom upp i ganska bra tid för att hinner ner en sväng till stan. Promenerade in och det var så skönt. Var inte ute efter något, förutom tights och en flaska vin. Provade lite kläder men köpte inget, Sara, jag hittad en perfekt tröja som jag vill ha på din fest men tänkte höra vad det är för klädsel som gäller?! Gjorde både Gare och stan relativt fort, går så fort när man är själv och inte ska ha nått.. HM hade inte sådana tights som jag ville ha så det fick bli spetstights, usch, zebrarandigt också, inte Stinas stil! Men se på bilden nedan, världens snyggaste jacka eller vad? Bjuder på outfiten också!

     

När jag kom hem igen efter en sväng om affären och en flaska vin i väskan undrade familjen om jag ville med på ärrenden på Auchan. Så på med jackan igen och vi for. Både barnen klippte sig och sedan tog hela familjen mysig fika på Hägendaz med en massa glass, LYX! När vi var klara där bestämde sig flickorna tre för att åka och leta efter nya höststövlar till Amélie. Åkte ut på vischan och var inne i en affär, Amélie ville ha ett par med en häst på, gissa vad de kostade? 94 euro och då var de ändå inte dyrast, sådana priser får man typ räkna med här i Lux, är inte det stört? Så det blev inga skor utan färd tillbaka till staden.

Jag hoppade in i duschen ganska omgående och när jag var klar hade kvällens gäster kommit. Saras gamla familj som har flyttat tillbaka till Sverige (eller pappan o barnen i Sverige och mamman kvar här) hade kommit ner och skulle hälsa på och var bjudna på middag hit och visste inte att jag skulle vara här. Så vi överraskade dom lite, skoj! :) Sedan blev det god middag i gott sällskap helt enkelt. När klockan var halv åtta var Annika så snäll så hon körde mig till den där förfesten som jag hade bjudit in mig själv till. Jag och en flaska vin kom jag alltså dit och det var bara hon som bodde där, Henrik (Elins efterträdare) och Pontus från förra året som var på besök som hade kommit. Så vi satt där en stund och sedan började de andra droppa in och till slut var vi säkert 15-20 personer där, helt galet. Jag hann inte prata med alla men det var trevligt att höra lite i vilka familjer de var i så och hur de verkade trivas. Gav lite uppmuntrande ord och tips och framförallt råd så det kändes lite som mamman, haha! Sedan tog vi bussen in till stan, var en sväng på K'ramba men det var inte alls lika bra, saknade mina Luxbrudar extra mycket då! Sedan skulle vi dra vidare men White var inte så mycket bättre. Tillbaka till Urban för att träffa de vi hade splittrats från men de stängde då och sedan sket vi i Apoteka eftersom Pontus inte kommer in där.. Så vi drog hem med halvtrebussen. Det roliga är att jag typ inte var med någon speciell, så fort jag såg någon jag kände igen från förfesten höll jag mig till dom en stund och sen var jag med någon annan. Måste dock placerade denna utekväll i Lux ganska långt ner på skalan. Höll inte alls samma nivå som den gjorde på min tid med alla de underbara au-pairtjejerna som var här då! Så, som sagt, Ni Var Saknade Igår Flickor. Här kommer några bilder från kvällen.

         

Det var väl min helg i korta drag. Hoppas ni är nöjda med läsningen. Nu väntar jag alltså på samtal från andra sidan Antlanten, jag är nervös. Hoppas för min skull nu. För övrigt ska det bli bra väder i veckan, Me Like. Imorgon jobbar jag knappt eftersom barnen går lång dag! Ska försöka hinna ut en sväng om mina fötter mår bra och sedan hoppas jag på lunch med favvo-aupairerna här just nu, Aristea och Inga. Ha de bra tills vi hörs igen!

God Kväll!

God morgon var det imorse och nu är det god kväll som gäller istället. Jag har precis stängt av TV:n, barnen sover så skönt och än är inte föräldrarna hemma. Borde jag vara orolig? Borde jag stanna uppe och vänta på dom? Haha.. Jag och barnen har haft det super idag. Efter att jag hämtade dom på skolan kom vi hem och Mathias hade gjort lunch till oss (lyx jag vet!). Vi var hemma ett tag och sedan åkte vi till skogen för att gå mullepromenad. Medan vi stod och väntade på att alla skulle komma blev två barn getingstugna (flera gånger om dessutom), det gjorde att jag tog mina barn i handen och drog in dom en bit i skogen för att slippa undan några getingkatastrofer med dom två. Det visade sig senare att de stugna barnen stoppat ner handen i ett getingbo och att flera getingar krypit in innanför tröjan och helt plötsligt då bara stack till dom. Inte så smarta barn kanske, men jag tyckte allt lite synd om dom, skrek som besatta.

Hur som helst så kom vi iväg in i skogen, gick hela promenaden och när vi sedan kom till lekplatsen stötte jag på Aristea, en av au-pairerna som är kvar. Det var ett glatt återseende och vi kramades och pratade en massa, så härligt! :) Bestämt träff på Italiano klockan 18 på söndag som på den gamla goda tiden, räknar med att du också kommer då Inga!

Efter en hel del lekande var det dags att åka hem, efter alla bilköer så var vi hemma och middagen värmdes på innan det blev båda glass med chokladsås och kolasås och därefter också godis. Kollade på TV ihop alla tre och jag hade det så mysigt när Max kom och la sig brevid mig i soffan under filten. Mys på hög nivå. Båda somnade hårt på kudden när dom till sist la sig. Ett par timmar till för mig framför TV:n och nu snart sängen alltså. Men en mycket lyckad dag och kväll alltså.

Jag blir så glad också av barnen, dom har så roliga saker för sig. Säger härliga saker och sådär, synd bara att man inte minns allt så man kan dela med sig. Hur som helst så märkte jag en rolig sak idag. Vi är ju som jag tidigare sagt som en familj och jag är inkluderad i den. Barnen har aldrig haft svårt för att vara nakna framför mig eller så. Det är heller inga problem att gå på toa samtidigt som jag befinner mig i badrummet. Idag när jag borstade tänderna på Amélie ställer sig Max och ska kissa (han har alltid suttit innan). När jag påpekar att han nu står istället för att sitta berättar han stolt att det är mycket skönare så. Men tillägger också att i början, ja då kom det en hel del utanför eftersom det var lite svårt att sikta ner i stolen, sötunge där eller vad?

Och förresten, gällande au-pairernas möte imorgon. Jag ringde hem till hon som ska ha de men fick bara tag i au-pairmamman som gav mig numret till tjejen. När jag sedan ringer till henne och försöker presentera mig och förklara vem jag är inser jag hur dumt detta är. När jag sedan också bjuder in mig själv till imorgon inser jag hur olikt mig det är, jag är verkligen inte personen som bjuder in sig själv och jag har troligen aldrig gjort det innan, det var en mysko känsla. Hur som helst så är jag mer än välkommen till henne imorgon så vi får väl se hur det slutar. Ska hålla er uppdaterade på det!

Imorgon hoppas jag också att hinna med en sväng till stan, var alldeles för länge sedan jag var där! Sedan ska vi ha gäster också som ska bli sååå kul att träffa. Efter det kanske jag åker till den tjejen då och sedan lär vi väl dra in till stan under kvällen/natten.

Hade tänkt bjud på dagens klädkombo också men den hade jag visst råkat radera. Hur som helst så hörs vi imorgon igen. Natti på er alla.

God Morgon!

Till att börja med, tack för den fina responsen med alla kommentarer, det väntade jag mig inte! Vinnaren i bästa kommentar blir dock Maja, se bara följande (hoppas att det är okej att jag publicerar detta på min extremt stora blogg Maja!)

Ha att toppen i lux,
snart försvinner du i ett flux.
Förhoppningsvis till andra sidan atlanten,
det är ju vad du vill för hela slanten.
Jag önskar dig all lycka,
något annat kan man inte tycka. Detta blev ju nästan i Tova-stil,
fast jag bor ju bara ifrån henne en tiondels mil. Nej detta blir nog det sista,
om du inte ett till inlägg vill rista?

Tack Maja, du är GRYM!

För övrigt kan jag berätta att jag hade en mycket bra plan på att gå upp tidigt imorse och inte sova bort hela dagen. Ställde därför klockan på halv tio men vad händer när den börjar pipa? Jag stänger av den och somnar om, haha.. Vid elva var jag i alla fall till slut uppe och nu har jag precis ätit lite frukost och läst lite på resedagboken var Frida har för sig. Skönt att veta att hon lever i alla fall. Nu ska jag klä på mig och om stund åka och hämta barnen. I eftermiddag blir det mullepromenad i skogen och socialisera med de ytterst trevliga mammorna (läs med ironi). Det blir säkert toppen. Kvällen väntar med mys för mig och barnen eftersom våra föräldrar ska på fest. Svensk godis ska vi mysa med, dom kommer aldrig komma i säng med en sådan sockerchock!

Funderar allavrligt på stan och liiiiite shopping imorgon men vi får se hur det slutar!

Ha en bra fredag allihopa! Ni som ska festa, rocka på! Ni andra, lev livet!

Kvällen är kommen..

Gud vad detta känns som en extrafamilj, ni anar inte! Vi har under kvällen ätit middag och medan barnen sedan tittade på TV satt vi "vuxna" i köket och pratade, precis som en normal familj liksom! Innan middagen hade lilla fröken en hysteriskt utbrott av sorten värre, rösterna höjdes och tårarna sprutade. Kan inte direkt säga att det var så när jag växte upp men det kanske beror på att jag är minst, vad vet jag? Till slut lugnade hon ner sig (älskar Annikas kommentar för att få henne att bli lugn: AMELIE, jag SKÄMS att du beter dig såhär nu när Stina har kommit för att hälsa på oss!!!) Vi var väl en familj, skäms man för varandra då?

Eftermiddagen spenderades som jag tidigare nämt i mitt förra andra hem, Leandershuset med Elins härliga barn. Elin är utbytt och i hennes ställe finns nu Henrik (eller med C, vem vet). Hemmagjord pizza till lunch och när läxor var gjorda och maten uppäten lekte barnen för fullt hela eftermiddagen. Jag och Henrik pratade om det mesta, han verkar jättetrevlig. Får se om jag utnyttjar hans trevlighet och crashar en sammankomst som au-pairerna tydligen ska ha i helgen o skyller på att Henrik sa att jag fick komma. Haha, vågar man vara så ond? Hur som helst, en mycket trevlig eftermiddag, jag tror att familjen Leander kan vara nöjda med sin manliga au-pair.

Innan jag var och hämtade barnen var jag och köpte tjejgrejer för 15 euro, inte dåligt va? Haha.. Får se vad som får följa med mig hem igen, packade uppenbarligen inte så lätt som jag trodde, haha.. Men jag fick en del för pengarna, kolla bara bilden. Det roligaste var dock namnet på tandkrämen (som jag INTE köpte).

  

Förresten, en rolig grej. Annika var uppe hos mig innan och vi diskuterade vad vi ska äta imorgon o så. När hon sedan har gått går det en stund och sen får jag att mail från Annika där det typ står att maten ligger i frysen. Varför mail när hon bara är en trappa ner? Har vi blivit så lata i denna familjen? Haha. Svarar i alla fall att jag börjat tjuväta lite av godiset som jag köpt till familjen (mest till barnen) och att hon får komma upp om hon vill. Vem kommer så fort hon har läst mailet? Haha, här stog vi båda två och kände oss elaka. Nu är påsen stängd och imrogon ska barnen få så att dom inte orkar mer sen. Roligt att mailkonversationen mellan mig och Annika sen fortsatte! Haha, är dom härliga eller vad?

Nu är det sängen. Ha det gott alla där ute!

På väg..

Jag är vaken och har hälsat på ungarna, sötbarn alltså! Iordninggjord och nu väntar lite shopping! :) Ni kan vara lugna, inga kläder bara tråksaker! Eftermiddag hos kompisar alltså, hörs ikväll!

Detta bär StinaFina idag, har ni inte längtat efter bilderna i spegeln? Jag har! :)

 

Ha det folk!

RSS 2.0