Hattbilder och Emelie

Nu ska jag iväg och hämta Lux-Emelie från tåget och ikväll blir det fest! :) Iklädd hatten kommer jag vara coolast på tågstationen, är den inte snygg så säg!

  

Ha en toppenhelg allihopa! :)

BACK

Jag är tillbaka. Det kom aldrig något förklarade inlägg, får se om det kommer över huvud taget. Här kommer i alla fall två bilder på mig, troligen från förra helgen.

   

Igår spenderade jag dagen i NY. Fem och en halv timma på MET Museum med all konst, statyer och diverse andra saker från alla världens hörn. Stället var som en labyrint, jag gick vilse, åt en svindyr och äcklig lunch och bara var kulturell. Ett bra besök och jag är glad att jag gjorde det! Mötte därefter upp med Lux-Emelie coh vi åt middag på ett mysigt litet ställe. Sedan kom ju det bästa, Emelie tog med mig till en nattöppen hattaffär och jag gick därifrån med en (dyr) ny hatt, min första någonsin. Jag kommer att se så attans flashig ut i den att det är otroligt!

Den andra saken jag vill berätta om hände idag. Allie och jag hamnade i ett bråk och Allie gillar inte att bli tillsagd och började skrika en massa elaka saker. Det hela slutade med oss båda i tårar men vi blev sedan sams igen. Mitt hjärta var dock lite krossat men jag kom över det. När Julie och Brian fick höra vad som hade hänt ledde det till utskällningar/föreläsningar om hur man beteer sig och hon tvingades att be om ursäkt återigen. Nu är hennes elektroniska leksaker borttagna som konsekvens och jag hoppas så innerligt att detta inte upprepas. Julie och Brian skäms och tar det hela väldigt allvarligt vilket jag såklart uppskattar. Jag vet ärligt talat inte vart tårarna kom från just då, jag ser mig inte gärna som den bölande typen. Vad jag dock vet, att just då i det tillfället ville jag inget hellre än att packa mina väskor och komma hem. Men man måste ha dåliga dagar för att kunna uppskatta de som är bra, eller hur?

Så, nu har jag delat av mig lite av min vardag. Jag hoppas att allt är bra med er som läser. Jag ska kanske försöka bättra mig på att hålla er uppdaterade här, men lusten finns liksom inte alltid där och ibland känns min vardag så trist att jag inte vill dela med mig av den. På lördag kommer Lux-Emelie ut hit på landet och då ska jag visa henne de riktiga amerikanarna, eller kanske inte. Men en del viktiga amerikanska affärer i alla fall.

Ha det så bra kära läsare! :)


I'm Alive!

Hej alla där ute!

Jag lever och jag mår bra. Jag är ledsen för den otroligt dåliga uppdateringen. Här i Newtown har vi vår, runt 20 grader varmt under dagarna och vi spenderar timmar utomhus, jag njuter. Har dock pollenallergin men med ögondroppar överlever jag även om de inte är lika super som de från Lux.

Boston var underbart. Gud vad jag älskade den staden! Jag måste bara tillbaka dit. Vädret var underbart och vi satt timmar barfota i solen och bara njöt. Gjorde lite sightseeing och var på Harvardområdet men åhh vilken härlig stad alltså. Har redan en liten plan i hjärnan vad jag ska göra och besöka nästa gång.

Skolan går bra. De andra har haft presentationer och gud vad dåliga de var. Skulle säga att typ 3 av 15 var bra, dålig statestik. Hade de varit en valfri fråga och enklare forskning hade jag också gjort presentationen och visat de allihopa hur det ska gå till! Men det finns inte nog med tid för det. Men jag åker på mina lektioner, deltar men är inte lika entusiastisk som jag var förut. Men en dryg månad kvar, det ska jag allt klara av!

Imorgon väntar en låååång arbetsdag. Först ska jag och Colin till Julies skola för en temadag för honom och barn i hans ålder. Sedan är det hela eftermiddagen med honom och senare också Allie. Julie kommer förhoppningsvis hem i tid så jag kan få en timme ledigt innan jag ska passa barnen imorgonkväll så hon och Brian kan gå ut och äta. 14 timmars arbetsdag kanske, jippie! :) Kommer att vara död efter det! På lördag hoppas jag på NY med Madde och en liten konsert. Måste fixa biljetter först bara.

Jag tror att det var allt för nu. Ska försöka få ihop ett inlägg med förklaringen till den kassa uppdateringen det senaste, så håll utkik. God natt till er alla!


BOSTON!

Här är det tidigt tidigt tidigt! Men jag är uppe och snart redo för att börja min helg i Boston, första timmarna blir det resa men sedan så. Attans vad skoj detta ska bli! :) Ha det bra där hemma och GLAD PÅSK till er allihopa!

Äventyr!

Nu åker jag på äventyr med svenskarna! Hoppas att allas utgång hemma den skärtorsdag har varit lyckad! :)

 

Puss på er allihopa..

1 april-vår!

Yes yes yes! Idag är det första april vilket betyder att våren officiellt är här, i alla fall detta år och detta årets regler. De som känner mig väl vet att jag har en hel del livsregler att leva efter, haha. Inte lika seriösa som andras kanske men ändå viktiga för mig. Det är regler om när man får börja dricka julmust, äta clementiner, använda flipflop och en massa annat. Nu har det kommit till 1 april och detta år har jag valt att tillåta mig själv att använda vårjackan, vårskorna och nytt för i år solglasögon (de brukar inte komma förrän 1:a maj). Att vädret dessutom var perfekt när jag vaknade med strålande sol efter 3 dagars ihärdigt regnande gör det bara ännu bättre! :) Lycka!

 

Solglasögon & vårskor! :) LYCKA!



För övrigt kan jag berätta att jag eventuellt ska spendera påsken i Boston. Har hört från så många att Boston slår NY med hästlängder, det ska bli spännande att se!

Everybody take care! :)

Ps. Någon som blivit lurad idag? Tell me!

RSS 2.0