Det blir aldrig som man hade tänkt sig..

Jag hade ju tänkt att blogga en massa under mina veckor i receptionen (som typ förra sommaren). Nu blev det ju inte riktigt så, varför vet jag inte riktigt. Denna veckan har det varit fullt upp och de andra veckorna har jag roat mig med böcker och patiens samt bloggar. Fått tiden har gått helt enkelt. Idag är det helt plötsligt min sista dag på jobbet. Ska bli skönt att vara lite ledig även om jag inte kan säga att det varit tre ansträngande veckor. Känns dock lite jobbigt att framtiden inte är mer tydlig än den är. Jag är inne i matchningen och nu väntar jag bara på att en familj i USA ska inse att jag är den rätta för dom och höra av sig. Detta kan ta veckor, i värsta fall månader. Vad ska jag göra under den tiden? Jag vet inte det, går inte att söka jobb när man inte vet hur länge man är tillgänglig, förstår ni problemet? Därför hoppas jag som en sate att det ska gå fort, att jag hör ifrån någon SNART! Jag har ju inget tålamod för detta! Haha.. Håll era tummar kära vänner.

Annars kan jag berätta om en mycket mysig kväll igår. Jag började med att springa ut till Tranemo (JOBBIGT) och sedan ville Therese o Lizze grilla så vi bestämde oss för att åka upp till mamma och pappas stuga och sitta i kvällsolen och bara mysa. Sagt och gjort, handlade (jag i äckliga svettkläder) innan vi åkte hem till mig o hämtade saker och sedan upp till stugan. Igång med grillen och medan maten låg på så rodde vi tjejer (lizze, tessan, mli o jag) ut en bit på sjön. Där hoppade jag i och badade för första gången i år utomhus i en insjö. Modigt va? ;) Satt sedan vid stranden och åt mumsig mat i gott sällskap. En underbar kväll alltså.

Ikväll vet jag inte vad som väntar, inte i helgen heller för den delen. Det får tiden utvisa. Hoppas dock på bra väder så man kan njuta och kanske till och med åka ner till kusten ett par dagar..

Tills vi hörs igen mina vänner, man vet aldrig när det bli, ha det så bra! :)

Sicken Stress

Två veckor i dvala, noll att göra och drygt och trist. Så har de första veckorna på sommarjobbet varit, NU däremot är många tillbaka igen och det finns MASSOR med arbete. Nu kanske jag överdrev, men betydligt mycket mer att göra kan jag i alla fall ärligt säga att det är. Och jag tycker om det! Igår ringde det 48 samtal, nytt rekord och jag hoppas kunna toppa det under veckan.

Annars så hade jag en mycket lugn och skön helg. Lördagen spenderades med mamma och pappa uppe i stugan där jag passade på att njuta av det fina vädret som det bjöds på. Började med en löparrunda upp dit, sedan cyklade jag hem på eftermiddagen (mamma och pappa blev kvar där över natten) och avslutade dagen med gräsklippning, Om jag fick slita eller? Med gott samvete ställde jag mig sedan i duschen och kröp i mjukiskläderna för att spendera en kväll/natt ensam i huset, Gud vad skönt. Kan inte minnas senast när jag hade sådan kvalitetstid för mig själv, ensam i ett hus med så gott sällskap! ;) Vaknade på söndag och gottade mig lite i solen. Så mycket mer hände inte sedan. Hjälpte mamma att återvinna lite innan vi hämtade Annika på tåget. Fick bli en tidig kväll eftersom någon i huset hade en vecka kvar att jobba. JAG! :) Men som sagt, nu när det är igång på riktigt är det helt okej!

I måndags träffade jag tjejerna på fiket där vi hade ett par mysigt timmar i det regniga vädret med gott fika! Älskar dom små stunderna med världens bästa tjejer måste jag säga.. Hann ingen träningen den kvällen dock, men den uppoffringen var det lätt värt.

Igår somnade jag på soffan när jag kom hem. Vaknade upp strax innan sju och bytte om för att gå ner och göra en timma på gymmet. Lite löp och lite styrka, både på maskiner och matta. Satt uppe och snackade bort resten av kvällen med mamma och pappa.

Idag är det onsdag och jag är på jobbet. Vid lunch har jag gjort halva veckan och jag längtar efter helgen. Känner en stark lust av att gå på bio, får se hur det slutar. Om inte annat hoppas jag på en tjejkväll.

Förresten, igår fick jag paket på posten! Jag älskar att få paket och speciellt sådana som jag fick nu! Älskade underbara Sara hade skickat en födelsedagspresent. En underbar börs från Marimekko och en superfint armband (som sitter på nu). Så snällt av dig Sara, Tack så hemskt mycket! :)

Tills vi hörs igen, ta hand om er!

RSS 2.0