Detta har hänt sen sist

Vädret har ändrats sen sist. Ingen mer sol utan bara moln och regn, trist! Dock har det hänt roliga saker och det livar ju alltid upp! :)

I tisdags hade jag båda barnen på förmiddagen, vi spelade kort i timmar innan vi käkade lunch. Efter maten åkte Max till en kompis och Amélie fick hem en kompis hit. Dom två flickorna lekte bra och timmarna rann iväg. Precis efter att flickan hade blivit hämtat åkte familjen till Pizza Hut och jag gav mig ut på en löpartur i skogen fast det regnade, Det Är Inte Likt Mig!! Efter dusch och fix skulle jag göra nyponsoppa till mig själv innan jag skulle iväg till den svenska puben.. Slutade med att jag spillde ner mig själv med nyponsoppa, paniktvättade bort det, sprang runt i underkläder och fönade kläderna. Hann i alla fall med bussen och blev en cider på svenska puben, mumma! :) Anledningen att vi var där var att säga Hej-Då till Camilla som åker idag, usch för såntdär! Det borde inte vara dags att säga hejdå än.. Blev i alla fall en lång kram.. Hej-Då Camilla, hur ska vi klara oss utan hon som kan franska?!

På onsdagsförmiddag skulle jag och barnen egentligen åka till ett lekhus eller inomhuslekpark eller vad man ska kalla det. Saken var bara att den var stängd så det blev film i min säng på min dator istället eftersom städerskan höll på där nere. Sedan for vi till Annikas jobb för lunch och därefter hem till barnens kompisar där dom skulle sova över. Jag stannade en timme och sen ville dom inte ha mig där mer. Då passade jag på att fixa boende till tjejerna som kommer på fredag, blev inte som det var tänkt men nu blev det som det blev. Måste åka och betala hotellet idag.. Kom hem hit när det var fixat, kollade en film och sedan gav jag mig ut på en timmas promenad i regnet.. Duschade och fixade mig innan jag tog bilen ner till Grund, skulle kolla fotboll med Sofie o Sandra. Hur mycket folk som helst men till slut så kom vi in.. Blev en hel del leenden och en lyckad kväll, tack för det tjejer.. När matchen var över knallade jag bort till min bil som stod typ en kilometer därifrån, mitt vapen i mörkret var en utbänd hårnål, bra eller vad?! Haha, hade nyckeln redo i den andra, man måste vara beredd här vettni!

Idag har jag inte träffat barnen än, ska snart åka och hämta dom! Innan dess ska jag alltså åka och betala tjejernas hotell eftersom mitt VISA tydligen inte fungerar. Sedan blir det lite shoppning innan jag ska till barnen. Har varit ute och sprungit och ska käka frukost/lunch nu. Ikväll blir det nog hemmakväll med familjen,det var längesen, i alla fall middag med dom! :)

Bjuder på två bilder på en väldigt snygg Stina om jag får säga det själv! :)

  

SOLEN!

35 grader varmt idag! :) 

Alldeles för sent nu, måste gå och lägga mig. Vill bara göra er uppmärksamma på att vi idag haft 35 graders värme här i Lux, man skulle kunna tro att man är utomlands.. ;) Ska lägga mig nu och vet ni vad? Har haft luftkylare på mitt rum ett par timmar nu och här är så svalt så, nästan kallt. Ska bli skönt att krypa ner under täcket och sova ett par timmar innan en ny arbetsdag kommer. Ska ha en tjej här imorgoneftermiddag, hoppas att allt går bra.

Idag har vi annars varit ganska varma. Barnen fick kolla klart på Star Wars imorse (gillar fortfarande inte),sedan badade dom i poolen här hemma. Vi käkade lunch och åkte till en park där barnen kunde leka i vattnet. Träffade Elin och också Emelie och hennes vän, trevligt. Sedan kom vi hem och barnen duschade. Jag var ute på en timmas promenad i värmen, härligt. Sedan kall dusch, alltså inget bad för mig än, usch vilken badkruka jag har gått och blivit. Elin hämtade mig och vi hämtade Camilla innan det blev ett långt besök på McDonalds. Dock ingen glass tyvärr, tack tjejer för en supertrevlig pratstund! :)

NU ÄR DET SÄNGEN SOM VÄNTAR! Natti nattt..

Lediga dagar

Nu var det ett tag sen vi hördes igen, ska köra en snabb genomgång..

Onsdag och sista arbetsdagen på veckan.. Jag hade ingen bil så tog bussen till kursen. För första gången skrev jag diktamen så alla kunde se, blev en hel del fel men jag vågade! :) Min granne pushade på mig och jag är glad att jag gjorde de.. Hon, min bordsgranne berättade om alla resor dom gör/ska göra, hur mycket som helst, frågade glatt om hon inte kunde adoptera mig, Berlin/Franska kusten/egypten inom loppet på en månad (typ) låter väl inte hel fel?

Hämtade sedan Amélie och vi tog bussen hem. Vi käkade lunch och sedan var vi ute, hoppade hopprep och spelade kort. Hade barnen på kvällen och en extraunge eftersom en av dom som springer med A & M inte hade någon barnvakt fick han vara hos oss. Barnen kollade Star Wars (jag gillar inte dom) och när föräldrarna kom hem åkte Tova o jag och tränade, duktigt va?

Sedan var det torsdag och ledig dag. Började med en löptur i skogen. Sedan skulle jag mött upp tjejerna i stan men de slutade med att jag stannade hemma och käkade lunch med familjen och deras gäster, god mat och mycket trevligt. Hann inte till stan och säga hej, sen hem, byta om och gå upp till Tova. Skulle kollat film men Någon glömde DVD och det blev en massa you-tubande istället, trevligt..

Fredag och morgonpromenad. Sedan in till stan och letande efter skor, hittade dock inga. Solade en timma på terassen innan Annika o barnen kom hem, vi käkade lunch sedan åkte jag iväg o hämtade Tova. Åkte till Auchan och handlade mat till kvällens cocktailparty. Köpte hårfärg och hemma hos Tova blev jag lite mer brunhårig. När Tova sköljde ur mitt hår var scenen som hämtad från en porrfilm, jag lovar!

Stressade sedan hem och gjorde mig iordning för cocktailpartyt, då inser jag att jag har denna brännan och ska ha en mycket urringad klänning på mig..

 Snyggt eller vad?

Med hjälp av massa smink och grejer blev resultatet sedan helt okej, kolla här..

 Godkännt va?

Kvällen spenderades hos Josefin med Tacos härliga tjejer och en massa cocktaildrinkar.Så kul.. Sedan blev det dansande på K'ramba tills dom stängde, lite Apoteca och sedan hem.. Tack återigen tjejer för en lyckad kväll. (jobbigt att säga Hej-då till sina vänner, Hanna, du är saknad)

Lördag och pigg som en jag vet inte vad. Tog bussen till Auchan och fixade en ny MP3 eftersom den jag köpte där har gått sönder. Körde hela reklamationen på franska, jag är imponerad av mig själv. Valde en ny som jag har nu, smidigt och bra. Åkte sedan till en park i stan och låg i solen och pressade, skönt. När dom andra tjejerna kom var jag tvungen att åka hem och göra mig iordning.. Vid 17 åkte vi hemifrån in mot stan. Fullt av folk överallt eftersom det var Luxemburg Marathon. Annika o Mathias var i varsitt lag och sprang samma sträcka. Jag och barnen kollade starten med dom, gick en bit bort och kollade lite. Sedan käkade jag och barnen kvällsmat innan vi gick tillbaka till bilen. Kramade lite på Sara innan vi tog bilen hem och kollade på Robinson, käkade lite godis och så. Sedan borstade vi tänderna och barnen somnade så fort dom la sig i sängen, en bra kväll alltså. Pratade lite med Elin på msn innan jag la mig, Saknar dig Vännen, hoppas vi ses imon..

Idag sov jag länge och tog en joggingtur i skogen när jag vaknade. Sedan la jag mig för att lapa sol, 30 grader har vi haft idag, det ni! :) Kollade film innan jag gjorde mat. Sedan promenerade jag in till stan, mötte Sofie för en glass (ganska mkt om jag ska vara ärlig). Blev lite film hos Josse innan jag tog sista bussen hem och sitter ju här.

Imorgon börjar veckan med fulltid med barnen. Jag hoppas att det går bra. Vi ska nog leka med andra barn, då brukar det funka. Inatt har vi två som sover över så imorgon är det 4 barn som ska ha frukost, jippie!

1 vecka kvar till Min Dag. Tiden går fort..

På fredag kommer mina kära vänner från Sverige, jag längtar efter er och är så glad att ni kommer! :)


 


SHITshitSHIT

Satt och bloggade helt oskyligt när hela datorn dör och blir helt svart. Sedan gick den inte att starta upp. Snacka om paniiik! Nu är den igång och jag håller på att Panikspara alla bilder som inte redan ligger på den extrerna disken. Gosh vilken pärs..

Hur som helst, idag skulle jag gå o lägga mig tidigt eftersom jag varit så trött hela dagen. Därför ska jag göra mitt yttersta för att stänga ner skärmen när jag är klar här..

Det jag egentligen vill göra är att skryta lite. Var ju så mäktigt imponerad av Tova som sprang upp för alla trappor igår? Vem gjorde det idag? JAG! SuperStålStina.. Stolt som en pappa nu! :) Sedan promenerade ju jag o Tova, duktiga som få. Blev frukost innan jag åkte för att hämta Max. Vi käkade lunch här hemma. Och medan han sedan var på piano satt jag ute i solen och solade i 20 minuter, jag lever ett lyxliv!! Åkte sedan till en ramppark så skataren (Max) kunde öva lite på sin skateboard. Sedan for vi hem och jag slutade för dagen. Blev kvällsmat och sedan hämtade Tova mig för träning. Vi är inte kloka jag vet! Körde på hårt sista låten och var mör som en mört sen.. GUD vad skönt alltså. Lär somna fort ikväll med andra ord..

Sista arbetsdagen imon på ett par dar. Ledig torsdag o fredag men sitter barnvakt här hemma på lördagkväll.. Blir Cocktailparty hos Josse på fredag, Längtar!

Natti på er..


Sicken dag..

Skrev precis ett inlägg som försvann, gillar inte det. Därför blir detta inlägg i punktform. Och hoppas att det funkar..

  • Vaknade trött som en björn men masade mig upp och gjorde mig iordning. Sa Hej-Då till barnens mormor som åkte hem idag.
  • Gick upp till bussen som tog mig till kursen. Var där typ först av alla. En efter en droppade dom in, dock in läraren. 20 minuter efter att lektionen egentligen skulle börjat kommer en man o säger att dagens lekion är inställd.
  • Vet inte riktigt vad jag ska göra men slutar med att jag sitter i piratparken o solar en timma.
  • Går sedan till bussen som ska ta mig till LunchFriskis. När jag kliver på tycker jag att den verkar gå åt ett konstigt håll. Inser ganska snart att jag sitter på rätt buss men i fel riktning. Trycker till slut o går av. Har himla tur så bussen i rätt riktning kommer ganska omgående. Hoppar på och stressar in i hallen.
  • Byter om som blixten och är nog bara 5 minuter sen till passet. Efter ett tufft men skönt pass duschar jag o Camilla som två katter=snabbt. (dom gillar inte vatten o duschar därför fort). Vi stressar till bussen som ska ta oss in till stan.
  • Missar min anslutningsbuss precis och får vänta i solen en stund, skönt.
  • Kommer hem o äter godis till lunch. Softar framför datorn. Tittar plötsligt på klockan och ser att den är 15.27=HÖG tid att hämta barnen. Stressar som jag vet inte vad men kommer gott o väl i tid till hämtningen. Vi alla tre var glada på vägen hem.
  • Hjälpte Max med läxan, sedan lekte dom ute o jag softade på mitt rum. Det blev kvällsmat och efter det åkte gympadojjorna på.
  • Mötte upp Tova för en promenix in till stan och fika med tjejerna. Jag o tova hade blommor i håret (som tjejerna fårn Bonevoie-ghettot ska ha)  och kameran i högst hugg. Stannade o posade flera gåner, ni ska få se..Till och med brandbilen tutade på oss, bara för att vi är så snygga, eller hur Tova?
  • Mysig fika på Italiano innan vi tog bussen hem. Tova den lilla maskinen SPRANG upp för hela trappan sen. Fattar inte att hon orkar! Jag är imponerad. Blir morgonpromenad med henne imonbitti.

Här kommer några bilder från dagen:

 Bonnevoie-flickan
 Bonnevoie-flickor
   Är vi inte söta när vi motionerar?
 Glada gänget fikande au-pairer.

Tack för idag..


2 veckor

Idag är det exakt två veckor tills den stora dagen. Den dagen då jag inte längre kan skriva en 1:a framför en annan siffra för att visa hur gammal jag är utan måste använda en 2:a. Två veckor tills jag blir 20.

Dagen jag blev 18 befann jag mig på morgonen i Paris men på kvällen hemma med min familj. I år kommer jag inte vara med min familj, inte ens med den i Lux. Jag kommer fira den med mina nära vänner som kommer ner till Lux för att fira mig. Dagen kommer att bli så bra, det kommer dom att fixa. Jag förväntar mig inte att det ska uppkomma någon annorlunda känsla i kroppen men det känns ändå lite extra att nu bli 20 år. Det känns som jag blir gammal och vuxen och än mer tvungen att ta hand om mig själv och ta mina egna beslut. DET känns lite främmande, vill fortfarande att mamma ska bestämma vart jag får åka och vad jag för göra. Eller kanske inte, men att slippa känna sig så ensam om alla beslut, det skulle vara skönare.

Nog pratat om det. Idag är det söndag och jag steg inte upp ur sängen förrän vid halv ett. HAHA. Gamla tider kommer tillbaka. Tog det lugnt en timma eller två innan jag begav mig ut i skogen med mina hantlar för en löprunda. Kände mig mycket duktig när jag kom tillbaka. Gjorde mig iordning för att kolla på Saras sista handbollsmatch och tog en promenad (gick vilse i min stadsdel) till hallen. Såg tjejerna vinna med ett mål, Sara var grym och dom går nu upp i den högst divisionen i Luxemburgs handbollsserie. Det ni! Gick hem (lite lättare) och har bara tagit det lugnt ikväll..

Ha en bra vecka nu allihopa, vi hörs snart igen..

 
Lägger in denna bilden på mig från förra året. Dagen efter min underbara bal, då var man nyss fyllda 19 år. Tiden flyger iväg? (varför ska jag vara så sentimental?, måste lägga ner de)

Mitt i natten

En del saker måste göras, en sådan är nu gjord. Vet att det kommer kännas bra om ett tag, för oss båda..


En sen lördagnatt och jag sitter och bloggar. Det påminner mig om i början av min tid i Lux, jag bloggade när jag kom hem efter festnätterna för att jag kände ett behov av att få berätta om allt skoj jag varit med om. Jag är fortfarande med om en massa skoj, bara inte lika ivrig på att skriva om det utan mer sugen på att sova om kvällarna.

Jag har i alla fall redan haft en underbar helg. I torsdags tog jag ett viktigt beslut i mitt liv, ni som läser vet troligen vad det är så tänker inte sitta och skriva en massa om det. Kände mig i alla fall depp på kvällen och åkte därför hem till Elin och kollade sista kvalet till Eurovision och tröstades lite av henne.

Fredagmorgon var det upp tidigt för att åka till flygplatsen och säga Hej-Då till Maja som är den första som lämnar oss. Kändes så konstigt och jag har inte fattat att hon inte kommer tillbaka för jag går runt o tänker att hon snart kommer tillbaka hit. Du var i alla fall saknad på riktigt idag Maja.. Sedan hämtade jag och barnens mormor (som är här på besök) barnen från skolan och tog hem dom för lunch och lek (en del Wii) på eftermiddagen. När jag slutade hämtade jag Sara på Gare, åkte och shoppade mat på Auchan, åkte sedan till Pizza Hut för att möta upp Elin för middag. Hade trevligt och slog på stort med efterrätt. Avslutade kvällen med bio, '17 again'. Jag älskade den och skrattade som bara den, skönt med en lättsam film. Sa Hej-Då till Elin som åkte till Sverige idag för att avsluta sina studier på de kurser som hon försökt att plugga upp. Lycka till med det vännen! Sara hängde med mig hem och sov här tills idag.

Imorse ringde klockan riktigt tidigt och redan strax före 7 imorse var vi på Gare för tillsammans med ett stort gäng au-pairtjejer åka till Bryssel. 3 timmars tågresa men en rolig sådan. Sedan lite regn i Bryssel men ingen som brydde sig om det. Köpte smycken och kollade på kissande pojken och åt självklart våfflor. Blev en hel del affärer men inget direkt för mig. Timmarna flög iväg och helt plötsligt var det dags att åka hem igen. Jag var övertrött på tåget hem (är inte van vid så här lite sömn) och var hur jobbig som helst, stackars dom andra som fick skämmas. Polisen kom och hade passkontroll också, det trodde man inte skulle hända. Tackar i alla fall tjejerna för ytterligare en toppendag! :)

Kvällen spenderades här hemma tittandes på Eurovision. Ganska givet att Norge skulle vinna men hade ju hoppats på en liten bättre placering för Sverige. Körde sen Sara till bussen och nu är det bannemig dags för sömn.

Vill dock Gratta mitt kära gymnastiklag i Sverige som tävlar i Falun denna helgen. Dom har lyckats ta sig till final, något som inget annat lag i föreningen någsonsin klarat av. Det betyder att de kommer få den högsta placeringen någonsin i TGF:S historia, Jag Är Så Stolt!! 

Har en hel del att fundera på. Två veckor, och innan dess måste jag bestämt hur jag vill ha det. Varför ska jag alltid krångla till/förstöra saker?


 


Sen uppdatering

Åhh, jag som skulle skärpa mig..

Helgens barnvaktande gick bra, barnen skötte sig och var jättesnälla så absolut inga problem. Vi hade mysigt hos Sara med hennes barn, vi vuxna fick sova lite längre på morgonen när barnen satte sig vid TV:n. Gött mos. Blev frukost innan vi körde till Max fotboll och därefter hem till ett bakispar föräldrar. Pannkakor till mig och barnen och eftermiddagen spenderade jag i skogen springades, duktigt va? Kvällen på Italiano med härliga tjejer och sedan äventyr i den lilla blå när jag och fyra andra tjejer (lilla blå var FULLknöckad) skulle ta oss till en by för att kolla på Saras handbollsmatch. Vi körde helt fel, tutade och var tvungna att be om hjälp. Men till slut kom vi fram och var så glada så. Synd att matchen inte slutade som den ska men en trevlig kväll det var de..

Måndag innebar först kurs och sedan lunchfriskis. Käkade lunch hos Elin innan jag hämtade barnen och vi åkte hem. Läxor och powernap framför Bompa innan det var kvällsmat och därefter Friskis med Tova..

Tisdagmorgon var det promenad med Tova i skogen, sedan åkte jag för att köpa något litet till Max att ge på hans födelsedag och kom också ifrån affären med hårfärg, får se hur det slutar. Hämtade bara hem Amélie och vi spelade kort och hade det mysigt tills Max kom hem. Då lekte dom lite och jag hjälpte Annika att baka kakor till Max som han skulle ha med och bjuda i klassen på onsdagen, jag lyckades! :) Annika o Marhias åkte och tränade (flyttat från onsdag till tisdag på grund av Max födelsedag på onsdagen) och jag hade en extra unge. Pratade med mamma en stund, så skönt.. Fixade mat till oss alla, sedan blev det glass och jordgubbar till efterrätt. mumma. Kollade på film tills föräldrarna kom. Senare på kvällen kom Elin och vi tittade på Eurovisonkvalet tillsammans med A & M. Gött att Malena kom vidare..

Onsdag innebar Max födelsedag, 9 bast är han nu och detta firades med sång och paket på morgonen. Jag var tvungen att vara med och se hans min när han fick sitt Wii och han blev bara sååå glad. Söting. Efter det blev det som vanligt kurs. Sedan hämta fröken Amélie och vi spelade lite kort på eftermiddagen efter lunchen, surprise! Pysslade också ihop varsitt mycket fint grattis-kort till Max. Nu stavar hon sina egna ord och är jätteduktig.. Max kom hem, gjorde läxan och sedans att vi och spelade lite kort. Det blev mat, Wienerschnitzel, mumma och efter det fick Max mina paket. En sådan mojäng som går i trappor ni vet och en diablo. Han blev bara sååå glad och jag är så nöjd att det jag köpte det som jag köpte. Sedan fick dom igång Wii:et och spelade på det när jag åkte o tränade Friskis med Tova, vi två har blivit riktiga hurtbullar.

Idag var jag uppe i tid och har redan hunnit göra två viktiga saker. Gick in till stan och Svenska Ambassaden och hämtade mitt nya pass. Jag ser ut som en brottsling på kortet, suck. Gick sedan till stationen och köpte biljett till Bryssel som kommer till använding på lördag när vi ska dit! :) Gick hem och fick då dagens motion, bra där.. I eftermiddag ska Amélie med en klasskompis hem och Max ska med en kompis hit hem. Får se vad som händer ikväll..

Det var allt för nu, tråkigt inlägg igen jag vet..

24timmars-barnvakt

Dålig uppdatering som Inga så snällt påpekade ;) Här kommer den då till slut. Orkar dock inga bilder, det får ni ha förståelse för.

Sist jag skrev var i onsdags vid lunch. Eftermiddagen gick bra, Amélie och jag vilade på soffan och sen säger hon:
-Jag går upp nu Stina.
-Okej, ska vi inte spela mer kort då?
-Nej, ligg du kvar här och vila så leker jag på mitt rum.

Sött eller vad? Slumrade nästan till på soffan i en halvtimma och när jag kommer upp vill typ Amélie inte att jag är med och leker så jag var på mitt rum tills vi åkte för att hämta Max. Kvällen gick bra med barnen och jag kom iväg in till stan för att fira Eva-Lis. Började med en svensk cider på svenska baren Crossfire men det vimlade och var helt tjockt med finnar eftersom Finland mötte USA (?) i någon hockeymatch. Så vi drack snabbt upp och gick vidare. Kom in på ett litet ställe, en del beställde vin och öl men jag och några andra beställde glass. Då hade dom typ ingen av dom glassarna på menyn men servitrisen skulle sätta ihop något åt oss. Fick tre kulor glass (två kulor choklad och en annan äcklig kula) och en sån där kexpinne. När notan kom in kostade varje sådan bägare 5 euro, snacka om överpris! SÅ inte värt det men man var ju tvungen att betala, Gahh, sämsta glassen någonsin!! Satt i alla fall där ett par timmar, sedan skulle jag och Tova och Pontus (en killau-pair) ta bussen hem. Vi skulle ta olika bussar alla tre men dom gick  typ samtidigt så vi väntade tillsammans. Då kommer det fram en man som hört att vi pratar svenska och han är också svensk men har bott i USA i många år. Han fattar inte hur vi kan slänga bort våra liv i Luxembourg som enligt honom är det värsta hålan på denna planet. Han snackar på en massa, och är ju tydligt påverkad av både alkohol och andra saker. Han berättar att han kom hit för att bli Vit istället för att checka in på rehab som Rihanna sjunger, men det verkade ju uppenbarligen inte fungera. Pontus buss kom i alla fall först och han åkte hem. Sedan kom min och jag ville inte lämna Tova ensam i dom kvarteren så hon åkte med min buss och hoppade av på en annan hållplats och bytte buss där. Ringde varandra när vi kom hem så allt gått bra, skönt att ha en sådan person! :)

Torsdagen bestod i straffmotion (på grund av den påse godis jag satte i mig på onsdagslunch). Samma runda som förra veckan när jag trodde jag skulle dö (springer ju med hantalarna som blir tunga efter ett tag) och då var jag ju tvungen att stanna två gånger. I torsdags stannade jag inte en enda gång även fast jag egentligen ville, lite straff ska man banne mig ha, dubblade styrkan när jag kom hem också och var mäkta nöjd med mig själv. Sedan skulle jag åkt och köpt Max födelsedagspresent men jag hade ingen bil. När bilen kom hem åkte jag för att hämta Amélie och hennes kompis. Max skulle med en annan kille i klassen hem. När tjejerna blir utslussade av fröken så kommer Amélies kompis, Melina gråtandes. Fröken frågar vad det är och Melina säger att hon vill till mamma. Gråtandet slutar inte och jag försöker locka med allt, köttbullar, Amélies leksaker och att vi kan ringa till Mamma när vi kommer hem, hon kan ju bara åka med hem och äta lunch. Men gråtandet slutar inte och dom andra mammorna kollar på mig med blicken 'ja, hur ska du lösa detta då?' så typiskt många av dom.  När vi är på väg ut tar den andra fröken tag i Melina och pratar lite allvar med henne, ni har jur redan bestämt att du ska med Amélie, du har vetat detta hela dagen och din mamma hämtar dig sen. Fröken fortsatte med; Amélie har sett fram emot detta länge och du är elak mot hennes barnflicka som kommit för att hämta er så nu slutar du gråta. Och det funkade, hon snörvlade till, slutade gråta och satt sedan tyst i bilen hem. Jag fixade lunch och tjejerna lekte på rummet. När det blev lunch kom dom ner och jag frågade om hon ville ha vatten/mjölk, ketchup/lingon och om hon ville ha grönsaker. Nej det ville hon inte, men det vill ju ingen unge så jag la 3 skivor gurka på hennes tallrik och då börjar hon gallskrika och gråta, shit tänkte jag och tog bort gurkorna. Resten gick bra, tjejerna lekte toppen och kommer säkert leka fler gånger, hoppas att hon inte är sådan då..
På kvällen åkte jag och köpte Max födelsedagspresent. Det blev en diablo som jag själv hade när jag var liten. Två trattar som sitter ihop och som man gör trick med på ett snöre som är spännt mellan två pinnar. Hoppas att han gillar det. Lämnade om mina skor på omklackning också innan jag åkte till skogen för promenad med Elin. Avslutade kvällen med en glass på en mack, hittade Magnum Vit, mumma..

Igår var det fredag och jag hade fått order om att hålla mig ifrån huset från att barnen slutade skolan tills jag slutade för dagen vid halv sex. Började morgonen med promenad i skogen tillsammans med Tova, skönt och hurtigt. Dusch på det och sedan åkte jag för att hämta mina skor som blev lite dyrare än jag tänkt, men men.. Köpte frukost på vägen och åkte sedan till skolan och hämtade barnen. Åkte sedan tillsammans med barnen och Sara och hennes kille till McDonalds där vi åt och barnen lekte innan vi åkte på mullepromenad i skogen. Hade jättetrevligt i skogen och kom inte hem förrän vid sex. Åt litegrann och gjorde mig sedan iordning för middag inne i stan för att fira Hanna och Eva-Lis födelsedagar. Missade självklart bussen och fick gå en megabit i mina inte-ingådda skor. Kom till slut till stan och restaurangen och hade en jättetrevlig kväll tillsammans med jättehärliga människor. Alla här nere är så underbara. Blev först tårta och sedan gick vi till ett ställe och dansade litegrann, så bra musik. :) Jag lämnade tjejerna tidigt och var hemma redan vid halv-två.

Idag är dagen för Annikas stora fest som har förberetts i veckor. Vid halv-ett ska jag och barnen åka härifrån och kommer inatt sova hos Sara och leka med hennes barn. Blir säkert mysigt och har alltså barnen i ett dygn. Jag tror absolut att det kommer gå bra och vi kommer ha superkul allihopa. Igårkväll kom Annikas bror och hans fru och överraskade Annika, hon hade ingen aning om att dom skulle komma och blev jätteglad. Dom och ett annat par ska sova här inatt, det kommer drygt 40 personer så jag funderar på att sätta en stoppskylt på min dörr så detta inte blir något hångelrum, ja det får vi se.. Hoppas i alla fall att festen blir lyckad, det har varit oroliga känslor här i veckan..

Det är väl det som har hänt sen sist, sorry för ett superlångt inlägg, Har full förståelse om ni inte orkade läsa igenom allt. Får se när ni hör från mig härnäst, ha det bra allihopa!


Lunchdags

Lunchen är avklarad, jag och Amélie har smaskat på färsk pasta. Mums. (Vore dock godare om jag inte ätit en massa godis som jag gjorde innan idag, MYCKET också. Måste skärpa mig). I eftermiddag ska vi hämta Max och sedan har jag dom som vanligt under kvällen. Hoppas kunna komma iväg in till stan vid åttatiden för att fira Eva-Lis som fyller 20 idag! Grattis! :) Blir nog en drink eller en fika kan jag tänka mig..

Annars så har det varit lugnt. Måndags var barnen i skolan, jag tog bussen till kursen och blev sen, pinsamt. Sedan hämtade Elin mig för LunchFriskis och sedan var hon så snäll o körde hem mig så jag kunde ta bilen och åka och hämta barnen.. Tränade Friskis den kvällen och kollade på 'Inför Eurovision' på datorn sedan.

I tisdags var Amélie hemma, någon som är färvånad? Hon är sjuk så ofta den lila tjejen. Denna gången var det ögoninflammation, hon fick tid hos doktorn på kvällen men jag var alltså hemma med henne på dagen. Jag sov på soffan under förmiddagen medan hon kollade TV och film. Sedan var det lunch och kortspelande samt läsa massa böcker som gällde. När Max kom hem spelade vi mer kort och han läste sin läxa. Åkte med Tova på kvällen för Friskispass. Redig och tränat 3 gånger redan denna veckan så smäller jag i mig en påse godis idag, snacka om dåligt samvete nu, SÅÅÅ onödigt men SÅÅ typiskt Stina. Gahh, det är bara att försöka stå emot nästa gång..

Idag var i alla fall både barnen i skolan igen (Amélie hade fått medicin) och jag körde dom. Sedan satt jag i bilen och väntade på att kursen skulle börja. Hade med datorn så jag la en massa patiens. Hittade sedan ingen parkering när jag väl skulle till kursen. Dom hade stängt av en väg så det var fullt med bilar överalllt. Till slut hittade jag en plats en bit från kursen så jag fick gå och koma försent idag igen, bra där Stina!

Hämtade ju sedan Amélie och nu har vi ätit lunch, dags att röja köket och sedan låter det som vi ska spela kort, Skoj! :) Ha det bra tills vi hörs igen!

Sicken helg alltså

Det har hänt så sjukt mycket roliga saker dessa lediga dagar (älska långhelg) men ska försöka hålla mig kort. Bilderna får komma en annan dag..

Torsdag: Båda barnen var i skolan och eftermiddagen spenderades här hemma hos oss med massa kortspelande och sånt. Elin kom hit på kvällen, vi åkte och handlade till helgen och sedan bjöd Annika o Mathias på middag här hemma. Vi hade också gäster och en mycket God och Trevlig middagsstund. Efter det åkte jag och Elin in till stan och träffade lite tjejer där för en massa snack som vanligt. Alltså inget vilt valborgsfirande.. Sov hos Elin den natten..

Fredag: Större delen av dagen spenderades hos Elin, hon pluggade och jag fixade med mitt.. Dessa aktiviter blandades med massa god mat och snacks, inte alls nyttigt men välbehövligt. Kom hem till mitt hus vid halv sju för snabb middag med familjen innan jag gjorde mig iordning för fest med tjejerna. Var hos Josefin på förfest där jag hittade en blond peruk och såg därefter ut som en polsk (polack) hora och skulle absolut passat in på Lux's horgata. Den åkte i alla fall av innan vi gick in till stan för massa dansande på K'ramba och Apoteca. Lyckad kväll och Sara sov hos mig den natten.

Lördag: Jag och Sara duschade och åt middag innan vi tog bilen hem till henne, affären och sedan till Elin och grill/poolparty hemma hos henne. God mat, härliga tjejer/nattbad och sjukt mycket skratt. Kvällens fras var  'Men Stinas pappa är brandman'. En HUR bra kväll som helst, tack för det tjejer!

Söndag: Det är idag det. Vaknade vid tolv (hemma vid tre inatt) och på väg ner möter jag Amélie som säger att det är lunch. Direkt på det alltså och ingen frukost. Gjorde mig iordning efter det och åkte in till stan och mötte upp tjejerna. Var en stor marknad på torget (mest mat) så vi gick där ett tag. Käkade våffla och chokladdoppade jordgubbar, mumma mumma! Trevlig dag detta också med andra ord. Ikväll kommer troligen Sara och Elin hit för lite TV-tittande.

Helgerna fram tills jag åker hem är typ uppbokade nu, Något inplanerar varje helg, denna tiden kommer gå så sjukt snabbt.



Har tre helger som jag ser extra fram emot. 

  • Första är när min födelsedag (20 år, ÅNGEST) ska firas på ett av Europas största nöjesfält, Europapark i tyskland tillsammans med Annika och barnen.
  • Andra är när min syster kommer ner på besök och ska få se mitt liv här nere och träffa alla dom jag umgås med och lever tillsammans med här!
  • Den tredje helgen är den när jag och Elin åker till PARIS!! Tågbiljetterna är bokade nu och snart också hotellet. Vi kommer att få såå sjukt roligt!!




RSS 2.0